torstai 17. marraskuuta 2011

Liian vähän unta ja maailmanloppuja

Eli toisin sanoen nyt on aika superpostauksen, jossa kerron viimeisestä kahdesta viikosta aloittaen siitä mihin olen viimeksi jäänyt eli kahden viikon takaiseen lauantaihin... Paljon on tapahtunut ja paljon on myös jäänyt tapahtumatta. Mutta let's continue!

Olenko ylilaimea, jos laitan tänne päivämääriä??? Kirjoitan tätä vähän niin kuin päiväkirjan perusteella niin ne tulee jotenkin loogisesti... Koittakaa kestää tämä ääretön järjestelmällisyys... aika epäboheemia.

5. Marraskuuta Lördag

Lagasin. Söin pitsaa. Kävin lenkillä. End of story.

6. Marraskuuta Söndag

Jag var på kyrkan. Siellä oli joku iskon nuortenmessutapahtumajutskeli, jossa lueskelin vähän tekstejä ja jakelin jotain kiviä siinä ovella. Oli muuten hyvin huvittavaa katsoa kun mummoilla kesti sellaiset viisi minuuttia valita sieltä se kivi - ihan kuin sillä olisi ollut jotakin väliä. Tai ehkä sillä olikin, koska sanottiin sitten kaikille nuorille, että se kivi määrää niiden loppuelämän ja siinä sitten analysoitiin niiden elämänkulkua... Kuten huomaatte: kirkossaonkivaa.com.

Myöhemmin illalla olin pitkästä aikaa vähän tanssahtelemassa. Meillä oli ollut kahden viikon syysloma ja yhden kerran olin ollut isoskoulutustapahtumassa, joten oli vähän kaikki hakusessa. Olen muuten maailman huonoin tanssija. Suuntasin sieltä sitten Janitalle vähän opiskelemaan matikkaa, koska en ole kovin matematik ihminen. Opin kyllä tosi hyvin ehkä Janitan loistavien opetusmetodien takia: "Et saa ruokaa, ennen kuin olet ratkaissut ton tehtävän!"

7. Marraskuuta Mooondaag

Matikankoetta ja teatteria... Ei ilmeisesti tapahtunut mitään ultraspesiaalia, koska en muista ainakaan mitään sellaista!

8. Marraskuuta TIIISDAAG

Tästä päivästä ainoa mieleeni juurtunut muistikuva taitaa olla meidän upea ilmun esitys. Oli kyllä nykytaidetta parhaimmillaan... pompompom vaan kuului ja maailmanloppu tuli.

9. Marraskuuta Keskiviikkorna

Ruotsin kokeesta 10, yhkun kokeesta 10! Olen jättebra!! Köksän koe meni ehkä maailman huonoiten, mutta jotenkin en jaksanut keskittyä... Oli vähän iskoa, leikittiin all the time.. .tai ainakin melkein! Olen nin supersurullinen kun Remsa, Samsa ja Limsa on lopettanu iskon! murr! Jos luette tätä niin meidän pitää nähdä!! Käveltiin kotiin (sporttisuus on huipussaan, matkaa on ainakin joku 2 kilsaa : )) ja metsä oli kind of spooky.


10. Marraskuuta Turskadagnar

Aamulla vähän oltiin ohjeistamassa oppilaskunnan toimintaa ala-asteella ja en oikein käynyt koulu ollenkaan, koska koko päivä meni vähän niinkun oheistoiminnan merkeissä. Olin nuvavaalivirkailijana tai siis merkkailin niitä nimiä sinne listaan. Oon kyllä ylpeä itestäni... osaan melkein kaikkien meijän koululaisten nimet! Ilta meni kohteessa facebook ja yöllä tuli sitten mieletön paniikki uskonnon työn kanssa! Olin tehnyt sitä ehkä viis sivua ja sitten päädyin sellaiseeen 17 sivuun, mutta nukuin yhden tunnin koko yönä! Lovely. Eikä siitä edes tullut mikään tajunnanräjäyttävä!

Jäin ton episodin perusteella pohtimaan sellaista, että kuinka ihmeessä on mahdollista, että jätän aina kaikki asiat viime tippaan? Tostakin työstä olin tiennyt jostain elokuusta asti.. Ja toinen on se, että miks mun pitää aina mennä vaikeimman kautta? Olin ottanut aiheeksi elämän tarkoituksen... Lainasin vähän pragmatistisen filosofian oppeja ja tajusin: " elämän tarkoitus on ne tarkoitukset jotka saavat sinut arvostamaan sitä" (siis elämää).


11. Marraskuuta Persjantai

Janitan opetukset tepsivät, koska sain matikan kokeesta 9½! Ja enkusta kympin! Oli hieman väsynyt olo edellisyön epäunien jälkeen, mutta jotenkin tosi helpottunut olo, koska jakso loppui, ei kokeita tai muuta shaipaa tiedossa, edessä 2 weeks of tet ja aikaa vaikka muille jakaa! Ja nimenomaan aikaa tehdä kivoja juttuja! Mutta kun voisi lukea, postata, käydä lenkillä, nähdä kavereita ja tehdä muuta muikeaa ei jotenkin tiedä mistä aloittaa ja sitä vaan jotenkin päätyy facebokiin ja kuuntelemaan musaa... No, se on ehkä sitä rentoutumista parhaimmillaan!

Illalla kävin kuitenkin Euroopanmatkakokouksessa ja jatkoin siitä pitkästä aikaa jengi-iltaan. Mun bilistaidot on kyllä niin mahtavat, että huhhuh! : )



12. Marraskuuta Saturday

Mentiin pitkästä aikaa moikkailemaan Mammaa ja Pappaa. Siellä vaan jubailtiin, syötiin hyvää ruokaa ja löysin ehkä maailman hienoimman masiinan - vanhan kirjoituskoneen! Sillä sitten innostuin kirjoittelemaan ja aika meni aika nopeasti kun lueskelin ja skriivailin!


 




13. Marraskuuta Sunsetday!

Myöhäiset isänpäiväonnittelut kaikille!!!  Meillä isänpäivä meni pitsaa ja kakkua syöden. Katsoin muuten pitkästä aikaa (500) days of summerin ja voin vaan suositella sitä kaikille, koska se on I-H-A-N-A!! Se soundtrack! Jatkoin päivääni tanssahdellen ja illalla suunnattiin Tiksin Amarilloon isänpäiväaterialle!




Ajattelin jakaa tätä vaikka kahteen postaukseen ja kertoa tästä viikosta erikseen, koska meneehän sitä pienemmästäkin tekstimäärästä pää sekaisin!


Palaillaan, halaillaan ja sillai!


Ei kommentteja: