maanantai 21. marraskuuta 2011

Love never failes!

Aijai, vieläkin on superfiilis lauantaisunnuntain jäljiltä! Maata oli kyllä totisesti näkyvissä ja reissu Turkuun ylitti kaikki odotukset! Lähdettiin siis isko/seurakuntaporukan kanssa Maata Näkyvissä- festareille lauantaiaamuna kahdeksalta. Aluksi oli porukka ehkä vähän unista, mutta minä ja Vivian pidettiin aika hyvin huolta, että porukka pysyy hereillä... : )


Turkuun saavuttiin joskus aamupäivällä ja siellä lähdettiin kiertelemään... aluksi meitä oli seitsemän hengen porukka, mutta iltaa myöten joku parikymmentä! Ohjelmassa oli yleistä hengailua, hyvää fiilistä, hieman erikoinen tanssiesitys, musikaali, vähäsuolaiset ranskalaiset, kaksi tuntia kortinpeluuta, tutustumista porukkaan, hymyilevä olo, bussihengausta, maailman hienoin kampaus a' la mestarikampaaja ja vaikka mitä muuta.

Illallla lähdettiin HK-areenalle katselemaan vähän keikkoja... aluksi ei ollut mitään kovin hienoa ja jouduttiin olemaan ylhäällä katsomossa, mutta päästiin onneksi permannolle. Illan kruunasi ehdottomasti SKITLLETIN (skillet) keikka, joka oli paras ja mahtavin kaikista! En ollut ennen lauantaita edes kuullut siitä, mutta gosh, että se oli loistava!!!!  Oon nyt nää kaks päivää vaan ollut ihan fiiliksissä siitä musasta!

Kotimatkakin oli jättemukava, keskustelun taso pysyi korkealla. Hirveästi en kuvaillut, koska oli so much muuta tekemistä ja yölliset kuvat ihmisistä on sitä luokkaa, että porukka varmaan hirttäis mut, jos laittaisin niitä tänne! Mutta tässä vähän kuvasaldoa!




Hahhhhaaah, THE kampaus... made famous by kartsa... : )


Vähän (tai aika paljonkin) ennen Skitlettia! : )




Kattokaa ^^ toi oli jotain niin hienoa!!! : )











Ens vuonna uudestaan eikö vain?? : )

Ei kommentteja: