sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Think Pink!

Viikonloppu meni yhtä nopeasti kuin koko viikko... on ollut kyllä taas jepsa viikko! : ) Perjantaina mentiin Vivianin ja Monan kanssa jengi-iltaan, jossa käytiin kirppiksellä, pelattiin vähän sulkkista pingismailoilla, juotiin redbullia ja mehukahvia (uusi lempijuomani!!) : ) ja jubailtiin.

Lauantain alun lagasin kotona ja illalla suunnattiin kohti Nuva on the Rocksia, tosin vasta joskus kasin aikoihin (koska eräillä hieman kesti....) eikä nähty niitä esiintyjiä, jotka oltaisiin eniten haluttu nähdä, pyörittiin siellä joku vähän päälle tunti, bongattiin vähintään sata tuttua, jubailtiin ja saatiin kuningasidea lähteä mäkkiin. Opin imemään jääpaloja pillillä ja olin niiiiin ylpeä itsestäni !  Käveltiin kotiin ja aamulla huomasin, että ei ollut ehkä taas maailman paras idea, koska nilkka kuolee, pitää mennä huomenna terkkarille kyselemään, että mikähän siinä voisi olla ongelmana!


Muuten, mulle tuli lauantaina maailman fiksuin ja mahtavin olo, kun bussia odotellessani tunnistin Kassiopeian tähtikuvion! (kyllä, luin asiasta demistä...) En ole ikinä ennen tunnistanut about mitään. Filosofinen fiilis kertakaikkiaan.



Tänään lähdettiin itikseen shoppailemaan Janitan ja Äidin kanssa... ekat pari tuntia kiersin löytämättä yhtään mitään. (paitsi yhdet kengät, mutta oli koko-ongelmia!) Onneksi Ginassa mua odottivat ihanat kirkkaan pinkit housut ja hame! Mun värillisten housujen kokoelma sen kun vain kasvaa! Punaisia olen yrittänyt metsästää aikapäiviä, toivottavasti ne jostain vielä joskus löytyvät!


GinaTricot 14,95€ Jättehalpa!


Byxorna 34,95 € Gina Tricot



Tykkään noista housuista! Paljon! Illalla kävin vähän tanssahtelemassa ja nyt sujui ihan hyvin, vaikka olin viime viikolla poissa (heräsin niin myöhään, koska maata oli näkynyt!), vaikka toi nilkka kyllä häiritsi! Toivotaan, että se paranee!

Nyt kohti tet-raportteja, enkun ainetta ja sanakoetta! Tää koulunalku koitti aivan liian nopeasti! Eikö tässä olisi voinut olla yksi viikko vapaata välissä?


Viettäkää hyvää elämää ihmiset! : ) 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voitko lopettaa ton ruotsin kielen tunkemisen joka vitun rakoo iha JÄTTE ärsyttävää

Jessiina kirjoitti...

Jaa.... jag kan inte därför att ja vill inte!

Anonyymi kirjoitti...

hei miks et laittanutkaan sitä kuvaa mun topista? :D

Andrea Emilie kirjoitti...

ihana postaus jessiina! ihania vaatteita oot ostanut, sul on upee tyyli :-)

http://reeaslife.blogspot.com/

Jessiina kirjoitti...

Anonyymi eli Janita: En ottanu siitä edes kuvaa ikinä! :)

Reea: Kiitoksia, kiitoksia! :)