lauantai 9. huhtikuuta 2011

Den första postaus

Hippijaijee ja hei!

Aivojeni pimeissä sopukoissa on jo pitkään lymynnyt ajatus blogin perustamisesta. Nyt olen tapojen vastaisesti tehnytkin jotakin asian eteen ja lopputuloksen alku on nyt tässä. Saanko esitellä blogini: Hippy and Happy!

Minulla on ollut kerran ennekin blogi, mutta sillä kertaa ei blogin kirjoittaminen oikein ottanut onnistuakseen, mutta toinen kerta toden sanoo...

Blogini. Mistä se kertoo? Kaikesta ja ei oikeastaan yhtään mistään. Elämästäni pääasiassa, ajatuksistani joita yhteiskunta ja sen toimintamuotoilut minussa herättävät. Kertomuksia maailmanparantamisesta ja taipeleesta kohti hippeyttä. 

Isona minusta tulee vielä hippi, mutta nyt olen vielä pieni ja keskeneräinen joten kirjoitukseni saattaa harhailla sivupoluille. On hyvin paljon mahdollista, että kerron päivän tapahtumien ja hippeilyn lisäksi seuraavista asioista:
  • Vaatteet ja tyyli: Niistä kertovat nykyään melkein kaikki ja vaikka massasta olisikin ihan terveellistä erottautua menen joukon jatkona.
  • Ruoka: Rakastan ruokaa, syömistä, kokkaamista, leipomista. Herkkuja. Nämä kaikki tulevat varmasti näkymään myös blogissani.
  • Havainnot: Pidän ihmisten tarkkailemisesta. On kiehtovaa katsoa ihmisiä ja heidän tekojaan ja miettiä niiden tarkoitusperiä. Eikä havainnon kohteena tarvitse edes välttämättä olla ihminen. Maailma on täynnä outouksia, on aika löytää ne.
  • Arvostelut: Yritän aina olla arvostelematta muita ihmisiä (välillä jokseenkin huonoin tuloksin), joten yritän hillitä sisäänrakennettua arvostelututkaani arvostelemalla elokuvia, kirjoja ja vaikkapa tv-sarjojen jaksoja. Analysointi on mukavaa.
  • Ajatuksenvirta: Ajattelen siis olen. Oleminen tulee myös näkymään täällä varmasti paikoin sekalaisenakin soppana.
Tätä kaikkea ja luulen että pikkuriikkisen ripauksen muutakin tarjoaa Hippy and Happy. Toivon, että nautitte, hyvät lukijat, sillä siitä olen varma, että tulen ainakin itse nauttimaan elämäntarinani jakamisesta täysin rinnoin : )

Ei kommentteja: