keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Keksiviikkona :)

Mullahan olis periaatteessa vaikka mitä kerrottavaa viime viikosta, mutta ehkä ne sitten joskus myöhemmin.

Tänään suht basicpäivä. Näytin tältä:


Paita: GinaTricot
Takki: Seppälä
Kengät: Lacoste
Housut: Från sisko :) 





Ja tietenkin arskat :) Ne ostin viime kesänä Espanjasta.




Meillä oli Ruotsin koe ja se meni suhteellisen hyvin. Ruotsi nyt on jotenkin ylihelppoo. Aah, Roope on ihan hassu, ois niin paljon mieluummin tehny mieli jäädä leikkimään sen kanssa kun se ihan innoissaan tulee siihen pyörimään just kun oon lähössä kouluun.





Sillä on erikoinen tapa pitää luuta suussa. Ropsukka on ihan spesiaalitapaus.







Mulla oli muuten uus kampaus. Sivunuttura. Ainon kommentti: "Kerrot sitten tosta (nutturasta) siellä blogissas." Tossa ei se ehkä parhaiten näy, mutta noista ylläolevista asukuvista saa aika hyvän kuvan.



Ilmussa tehtiin esitystä pikkulapsille. Saatiin vähän pukeutuu. Jepaa. Näytin tosi tyyliikkäältä.





Ja kenellekään ei jäänyt epäselväksi, että esitän Merilehmää, eihän?









Iltapäivällä Essin kanssa fiilisteltiin vielä aurinkoa nyt kun se paistaa. Vappuna sataa? No way! Oisin halunnu pitää ulkoilmapiknikin tai naamiaiskekkerit : ) Kekkerit, ihana sana : )



Illalla vielä teatterilla. On suhteellisen outoa, että meillä on kolmen viikon päästä esitykset, kun vielä ei oo edes käsikirjotus valmis. No, kyllä me pystytään. On niitä esityksiä ennenkin tehty sellasessa neljässäkymmenessäviidessä minuutissa. Tulee vaan mieleen kaikki ala-astemuitot kun aina oltiin tekemässä jotain näytelmää tai muuta esitystä. Sillon me oltiin oikeita taiteilijoita. Keksittiin runoja ja kaikkee. Musta on tullut tosi tylsä kun oon kasvanut isoksi :).

Ei kommentteja: