perjantai 29. huhtikuuta 2011

Hey miss, u look pretty today!

Otsikko on kotoisin jonkun suht vanhan turkkilaisen miehen suusta. Joo, limasta tiedän. On ärsyttävää tollanen, mutta toi lause oli vaan jotenkin tosi pirtsakka :)

Yleensä meillä on koulussa vappuaattona aina jotain spesiaaliohjelmaa, mutta tänäänhän ei ollut vappuaatto, joten ei päästy edes aikasemmin. No mitä pienist, kun ei pienetkään meistä. Tai olihan meillä koulun talent, jonka voitti ihan mielettömän taitava ala-asteelainen pianistipoika. Mun suu ihan kirjaimkellisesti loksahti auki kun se alko soittamaan. Ikää ehkä sellaiset yhdeksän vuotta ja soitti kun Mozart konsanaan.

Koulussa oli myös jonkuntyyppiset naamiaiset, mutta  itse en niihin osallistunut. Laitoin kuitenkin kivat vaatteet. Hahah, no pienetkin jutut onm aina plussaa!




Itse yritin tällä asulla hakea sellaista 50-luvun henkeä. Paremmin se olisi henkinyt sitä vielä, jos ei ollut nuo legginsit jalassa, mutta minkäs teet, Suomi on kylmä maa.
Tykkään tästä asusta : )

Mekko: Äidiltä peritty
Aurinkolasit: Espanjasta
Kukkanen hiuksissa: Seppälä

Sain Ruotsin kokeesta 10+. Bra jag! Ehkä olenkin ruotsalainen?

Koulun jälkeen suuntasimme kohti Itistä med Aino, Nita, Tiia ja Sido. Mentiin ostamaan vappua varten ruokia ja sen sellaisia. Kesäfiilis, aah, kaikki oli niin iloisia ja kaupan kassa oli ihan ihastuttavan hilpeä. Ostoksilla vierähti useampikin tunti ja kotona en juuri muuta ehtinyt tehdä kuin leipoa omenapiirakkaa.. Nam, oli hyvää.


Aah, ne kuninkaalliset häätkin oli! Olen aina sanonut, että en mene naimisiin, mutta tänään päätin, että jos saan olla prinsessa, niin kyllä sitten voin mennäkin naimisiin  : ) Toivottavasti nyt niiden onni kestää kun ne on jotenkin tosi sellanen klassinen prinssi-prinsessapari.

Huomenna on vappu! Jiihaa! Mulla on fiilis, että tulee olemaan kivaa.




Kukkanen hiuksistani!


Nyt kävi munkki!





Klara vappen alla!

Ei kommentteja: