torstai 14. huhtikuuta 2011

Kevästelyä ja spontaanisti leffaan

Ah, mikä rento ja spontaani päivä! Koulussa oli äärimmäisen helppoa ja mukavaa, koska meillä oli periaatteessa vaan äikän ja enkun tunnit. Köksäntunneilla nimittäin arvioin vaan käytännön koetta, ja söin sen tuloksia. Itse tein tuo kokeen jo viime viikolla.

Kuulin koulumme käytävillä huhun, että finnkinossa on superpäivät ja liput maksavat vain 6 €. Ehdotinkin Essille ihan ex-tempore, että nyt lähetään leffaan. Opon tuntikin peruttiin siinä sopivasti, joten otimme suunnan kohti Tennispalatsia ja päädyimme katsomaan Red Riding Hoodin.

Leffa oli perushyvä. Ei mikään tajunnanräjäyttävän mahtava spektaakkeli, mutta kyllä sitä ihan mieleellään katseli upeita maisemia ja söpöjä poikia. Odotin huonompaa, mutta yllätyin iloisesti.

Erityisen edullisen elokuvakokemuksen jälkeen suuntasin kohti kotia, koukutuin Tetris Battleen, tein kaikki läksyt!!! (hyvä minä) ja join teetä. Mulla on ollut tällainen ikuisuustavoite, että oppisin juomaan teetä, mutta en vaan tykkää siitä. Ehkä mä opin jonakin päivänä vielä. Kaikki hienot kirjallisuusihmiset juovat teetä.

Päivääni vietin tällaisissa vaatteissa.



Farkut: Only
Toppi: Vila
Kauluspaita: Only
Huivi: Jostain putiikista ( nimeä can't remember)



Ei todellakaan mitenkään upeat, mutta olinkin noilla vaan koulussa ja vaihdoin leffaa varten vaatteet mycket hienompiin. Tuosta jälkimmäisestä asukokonaisuudesta ei kylläkään ole kuvaa.

Sellaista tänään. Ihanaa, kevät on todella tullut. Kaupungilla kävellessä tuli outo fiilis. Mietin hetken, että mistä tällainen olo on oikein tuttu ja tajusin, kesäfiilis on vallannut mut :).

Ei kommentteja: