perjantai 29. heinäkuuta 2011

Aujourd'hui, je ne peut pas être inventif.

Ei, en osaa ranskaa.

Tänään vietin leffankatselupäivää Mialla. Tajusin taas kerran kuinka leffatietämätön olen muihin kavereihini verrattuna. Tai, että en ole nähnyt paljon mitään leffoja! Mutta asia on korjattavissa! Ja nykyään katon suht paljon leffoja, jos vertais entiseen muhun, niin huhhuh!

Katottiin Amelie, mulle se oli jo toinen kerta tän viikon sisällä, mutta voisin kattoa sen vaikka miten usein. Halusin, että Mia näkee sen ja tuntui tykkäävän kovasti : )

Ja vihdoinkin, vihdoinkin sain katsottua My Fair Ladyn. Joskus ilmun tunnilla alotettiin sitä, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Audrey Hepburn on ihana, mutta leffa oli ehkä vähän pettymys. Pukuloistoa oli kuitenkin kiva ihailla ja viisut olivat tarttuvia! Seuraavaksi pitäis saada aikaiseksi kattoa Audrey-klassikot Loma Roomassa ja Rakastunut Pariisissa, en ole vielä kumpaakaan nähnyt! Muuten aika jännä, että molempien leffojen pääosan esittäjän nimi oli Audrey : ) Amelieta siis esittää Audery Tautou.


Loppupäivä tuli ja meni. Mamma ja Pappa oli meillä, kun ne oli eilisen Viron reissun aikana hoitamassa Roopea, joten jutskailin vähän niitten kanssa. Ja aika pienimuotoinen Rillit Huurussa-maratonkin mulla oli.


P.S. Olin vähän pettynyt tohon ukkoseen! Se ei edes tullut kovin lähelle ja olisin niin toivonut, että se olis vienyt tän painostavan ilman mukanaan!


Youtubella on vakavia ongelmia, joten en voi laittaa musaa tai traileria, ja en ottanut tänään kuvia. joten ilahdutan teitä viimesyksyisellä otoksella!


Ei kommentteja: