torstai 14. heinäkuuta 2011

Uuttaa (videoo)

Videopostaus! Ensimmäinen laatuaan! Aika kivaa!





Kommentoikaa, kuuluko toi ollenkaan? Kun ite ei osaa jotenkin kuunnella oikealla tavalla, koska ite tietää kaikki mitä tossa sanotaan. Mitäs tykkäsitte mun löydöistä?

4 kommenttia:

Andrea Emilie kirjoitti...

oi vitsit ihana postaus! sun ääntä on jotenki niin kiva kuunnella ja oisit voinu tehä täst pidemmänkin :D tee lisää videopostauksii :)

Anonyymi kirjoitti...

Just hyvä video.. Kun ne mun antamat korvikset tuli kuvaan, niin aattelin, että mulla on ollut ihan samanlaiset.. En muistanut, että annoin ne sulle :D no mut hyvä, jos tulee käyttöön.. ite en oo käyttänyt niitä vielä kertaakaan.. :)

Aino kirjoitti...

Ooooi onks toi se sulkavyö, ku käytii itiksen indiskast kattoo muttei siel ollu? Toi on ihana (: Ja oot muute käyny hakee noi ballerinat! jes (: Tosi kiva postaus, lisää tälläsiii ? (:

Jessiina kirjoitti...

Reea: Kiitoksia :) Tästä täytyy vastakohteliaisuutena sanoa, että komppaan Siljaa siinä, että sillon riparilla oli tosi kiva kuunnella sun lukemista siellä kompliksessa. Sulla on ihana ääni!

Ja mun mielestä on just kiva tehä videopostauksia, niin hyvä, että tykkäätte!


Janita: Hahhah, mitäköhän kaikkea sä oot antanut mulle ja sit unohtanut sen? Ja ne korvikset muuten sopi hyvin yhteen mun enkeliteeman kanssa, kun luin just sitä enkelikirjaa, josta sä et yhtää tykännyt. Mun mielestä se oli just hyvä!

Aino: On, on nimenomaan just se vyö! Ja niin on ihana! Olin niin happy kun sain sen vihdoinkin. Joo, oli pakko käydä hakemassa noi ballerinat, äiti olis halunnut noi samat, meinas tulla tappelu niistä : ) Joo, ja teen lisää videopostauksia ainakin. Saa nähdä mistä aiheista :)