torstai 7. heinäkuuta 2011

Something from Brussels

Janitahan käväisi tässä viime viikolla Brysselissä ja toi sieltä meille kaikenlaista kivaa. Vuorossa siis tuliaisten esittelyä! 





Suomessa tällaisesta sais maksaa joku yli 2€, mutta Brysselissä maksoi vaan 30 senttiä. Muutanko sinne? Halpa mehu on aika tärkeä juttu!




Vohveleita! Mä rakastan vohveleita! Tuli ihan vohvelientekemisolo, mutta meijän vohvelirauta taitaa vedellä viimeisiään. En ehkä halua aiheuttaa tarpeetonta tulipaloa...


Suklaata!


Keksejä!


Vohvelikeksejää!


Janita kehu tämän Cecemelin maasta taivaisiin. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen energiakaakao. Mielenkiintoista, en ole vielä kokeillut, mutta odotan innolla!


Marilyn-kello! Aika päheä, eikö vain? Olen sillai semikova Marilyn Monroe-fani. Semikovalla tarkoitan esim. sitä, että mun lapsen nimeksi tulee muuten Marilyn : )





TicTaceja!! Sain oikeastan kaksi pakettia noita perusversioita, mutta ehdin jo syödä toisen, ennen kuin kuvasin nämä. Noi Wildberriesit oli muuten maailman parhaita, söin just niistäkin viimeisen :)


Sellasia! Kiitoksia Janitalle!


Tänään muuten Sini kysyi multa, että lähdenkö jonnekin ulos sen jälkeen kun olin kotiutunut Sannalta. Tietenkin lähdin ja suuntasimme kohti Aurinkolahtea ihan vaan hengailemaan. Oli jees. En ole ennen käynyt Aurinkolahdessa (tiedän, en ole tehnyt mitään muutakaan, jonka kaikki muut ovat tehneet satoja kertoja!), mutta tykästyin paikkaan kovasti ja ajattelin, että voisin vaikkapa mennä tässä vaikka ensi viikolla ihan rannalle! Aikamoista, mukaanlähtijöitä?? 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oleppa hyvä. Hyvä, että tykkäsit :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei jotain uusia päivityksiä kehiin :D et oo kohta viikkoon kirjotellut mitään :S

Erika kirjoitti...

Vitsit tuli kauhee suklaahimo! :D

Jessiina kirjoitti...

Juu, kiitos vielä kerraan! Tykkäsin kyllä kovasti. Joo, on ollut vähän hiljaisempaa nyt kun olen ihan kunnolla lomaillut, mutta yritän parantaa tapani!

Erika: Hahhah, koitas parannella sitä suklaanhimoas :)