lauantai 1. lokakuuta 2011

Margginoil!

Oltiin tänään Janitan ja Äidin kanssa Tiksissä maalaismarkkinoilla. Oon joskus käynyt siellä niin pienenä, että en edes muista siitä mitään. Oli vähän samanlaista kun Espanjassa Fuengirolan tiistaimarkkinoilla : ) En ostanut mitään itse markkinoilta, mutta tein kuitenkin löytöjä kaupoista ! 


Olisi tullut niin mielettömän hieno kuva, jos olisin saanut vaan vähän aikasemmin otettua! Joku myyjänainen alkoi valittaa, että ei saa kuvata, mutta Suomi on käsittääkseni vapaa maa ja taivasta saa kuvata kun huvittaa. En kyllä ajatellu kuvata sen sienestyskoreja... Ja kuten me joskus äikäntunnilla todettiin; kaikkia saa kuvata, jos ei näytä kuvaa muille vaan katselee sitä ainoastaan itse iltaisin... : )


Käytiin Chicosissa syömässä. Otin tollasen Fish and Sticks- annoksen, joka oli tosi hyvä. Tuolla oli ihan lohta sisällä, eikä sitä peruskalapuikko kalaa. (Onko sen nimi seiti??) Tossa oli maailman paras aioli-kastike. Toi oli tosin niin iso annos, etten jaksanut sitä syödä kokonaan itse, mutta Janita auttoi mua onneksi siinä tehtävässä! : )


Päivän asu:

Shortsipuku: H&M
Kengät: Dinsko
Hattu: H&M
Lasit: Pieces
Takki: GinaTricot
Huivi ja laukku saatu lahjaksi : )


Illalla kävin maailman parhallaa lenkillä, oisin voinut juosta vaikka viis tuntia! Niitä uutisia missä oon ei tullut vielä, joten huomenna kaikki telkkarin ääreen kello 19.00 ja 22.00 ja kanavaksi mtv3, niin näette ja kuulette minut! 

Ei kommentteja: