perjantai 30. syyskuuta 2011

Peerjantaai-illanvietto!


Heiissaan popula! Mulla on ollut erinomainen perjantai. Koulussa ensin vähän luutestiä ja ruotsin sanakoetta, sun muuta hubailua. Sain matikan kokeesta ysin, joten se taitaa olla sitten hyvästit sille kympin keskiarvolle, jos en saa ens kokeesta kymppiä. No, oon ihan tyytyväinen, koska matikka ei oo mun vahvin laji... 

Efter skolan suuntasin nopean kotipiipahtamisen jälkeen kirkolle euroopanmatkakokoukseen! Oon oikeesti tosi innoissani tosta Euroopan matkasta, joka olisi tarkoitus toteuttaa ens kesänä. Bussilla ainakin 10 päivää around Europe sisältäen mm. Pariisi (dreams come true), Berliini, Gopenhagen och kanske Bryssel eller Amsterdam! Kuinka hienoa! Aletaan keräämään kohta rahaa, että ei tulisi liian kalliiksi, kaikea mukavaa on senkin osalta tiedossa, mm. joululahjojen pakkauspalvelu a'la us!

Euroopanmailta matka jatkui kohti Reean linnaa. Siellä minua odottivat Reea itse, Linda ja Sanna. Ihana oli nähdä tyttöjä pitkästä aikaa kunnolla, kun ei noissa isoskoulutustapaamisissa oikein ehdi elämäntarinoita kertoa! Jutskailtiin, syötiin jäätelöä, kuunneltiin musiiikken, koneiltiin, kauhisteltiin salkkareiden juonenkäänteitä ja oltiin vaan. Tatu ja Eelikin tuli mukaan menoon ja oli kyllä jepaa!

Multa kuvaaminen on jäänyt tosi vähälle, mutta nyt saatte kiittää ihania ystäviäni siitä, että tässä postauksessa on kuviakin!




Ihanat!






Puss!!





NIIN TOTTA!



TOTTA KUIN ROTTA!!





2 kommenttia:

Andrea Emilie kirjoitti...

ooi, ihana postaus! oli mahtava päivä :) aika rottamaisii kuvii kyllä musta, mut ei se mitään :D nähään taas nopeesti, ja tuut kyl sunnuntaina sinne tanssiin!

http://reeaslife.blogspot.com/

Jessiina kirjoitti...

Kiitään :) Kiitos sullekin jättebra-päivästä! Ja susta ei saa mitään rottamaisia kuvia edes otettua! Ja nähdään, nähdään ja tulen kyllä sellasella 90% varmuudella! :)