tiistai 6. syyskuuta 2011

Sitä ei itse Jeesuskaan tiedä!


Toivotan kaikille antoisaa tiistaita ja piristän teitä tuttuun tapaan kuulumisillani. Olin tänään oikea panostajien panostaja ja tein vähän erilaisen postauksen, eli tuon 100 things about me.  Suurin osa kun näistä postauksista on nyt vaan ollut tällaisia moi, olin koulussa, tulin kotiin, tein erinäisiä asioita, menen nukkumaaan...


Ja sellainen tästäkin postauksesta on nyt tulossa! Aamulla suuntasin ala-asteelle ja päästiin näytelmän kanssa jo harjoitteluasteelle. Lapset on kyllä niin mahtavia! (Kuulostan pätevältä, olen itsekin lapsi) Multa kysyttiin muun muassa asunko yksin. Joo, todellakin. Kun puhe kääntyi arvoituksiin tokaisi yksi tyttö: "Toi arvotus oli kyllä niin vaikea, ettei siihen olisi tiennyt vastausta itse Jeesuskaan." Ehdottomasti päivän paras. Saimme myös kokea Essin kanssa kuinka tulkinnanvaraista on kokeiden korjaaminen. Eikä kyse ollut kuin pienestä pistarista. Muuten mut oli bongattu ala-asteelaisten toimesta Lintsin törmäilyautoissa. No, sai varmaan opetusta aiheesta, kuinkia niillä ei ajeta.

Oma koulupäiväni sen sijaan opetti vähän lisää mormoneista ja lennätti mut 90-luvulle hiusdonitsien luvatulle aikakaudelle. Yh:n tunnilla saatiin valttikortit vihdoinkin ja bongasin netistä, että saan sillä teatterimaksut puoleen hintaan! Suhteellisen jepa! Ilmussa katsottiin varsin surullinen, mutta hyvin ihana elokuva nimeltään Billy Elliot, joka sai minut haluamaan itseni ballerinaksi. Tutu, täältä tullaan! Mun koulunkäynti on alkanut kärsimään. Enkun testi ei ollut mitenkään kovin selvä ja enkku on aina ollut mulle helppoa. Ruotsistakin sain 9½ ja se nyt on jo ihan ennenkuulumatonta. Mähän oon melkein ruotsalainen.



Koulun jälkeen en ehtinyt oikein muuta kuin tehdä tuon aikaisemman postauksen ja suunnata kohti teatteria. Siellä menikin mahtavasti, kuten aina. Runosuoni sykki lievästi ja mun roolihahmon nimikin selveni: Tepa "Tepsukka" Torvinen. Aika rouheeta.







Silmälasikäärmeiden liitosta hyvää iltaa!


Hame: GinaTricot
Paita: Only
Pitsilegginsit: Pieces
Kengät: Dinsko
Hiuskukkanen: H&M
Rannekoru: Vero Moda

Jotenkin aika konservatiivinen asu tänään. Tai tuollainen asiallinen, mutta oli siinä kyllä kivoja yksityiskohtiakin, kuten tuon paidan hihat ja juuri noi pitsilegginsit. Rakkaus mun Pikku Myy- kenkiä kohtaan ei kuole. Harmi, että mulla on huono korkkaritilanne!



Lasit: Only
Takki: SpiritStore

Tykkään kyllä tosta takista, mutta se vähän niinkun lihottaa. En kyllä edes pitänyt noita laseja, ne olisi kivemmat, jos niistä ottaisi nuo linssit pois, niin ei kaikki heijastuis niistä!


Maltti on valttia! Mutta kuinka hienoa, tolla pääsee puolen hintaan Heurekaan ja joka paikkaan! Viileetä! (viimeisin ilmaisuni oli pakon edessä käytetty!)




Yritin vähän kuunnella uutta musiikkia ja jostain mulle tuli mieleen sellainen kun Death Cab for Cutie, joten sitähän sitten siinä kuunneltiin. Toimiihan tämä.





Ja Vampire Weekendia. On se kiva. Kivempi. Melkein kivoin, muttei ihan!



Toivottavasti on ollut elämysrikaspäivä itse kullakin ja voitte laittaa muuten postausideoita, jos haluatte jotakin tiettyä, koska viikonloppuna ajattelin tehdä jonkun vähän erikoisemman postauksen. Voitte siis vaikuttaa siihen millainen siitä tulee, muuten saatte kokea yllätyksen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu. Love it :P ja toi eka ja toka kuva on niin parhaat :P

Noora kirjoitti...

Meinasin juurikin kommentoida aivan kuin Anonyymi tuossa edellä: AIVAN IHANA ASU ♥ Sopii sulle todella hyvin. Iloinen ja energinen blogi sinulla muutenkin!

Andrea Emilie kirjoitti...

hahaa mäkin nyt kommentoin että aivan ihana asu! oot niin kaunis ja upee :)

Jessiina kirjoitti...

Kiitoskiitos kaikille! Ja kiitti erityisesti Noora tuosta energisyys/ilosuus kommentista! Sitä kohti pyritään!