maanantai 12. syyskuuta 2011

M-maanantai

Oli kyllä todellakin ihan totaalinen M-maanantai, koska hengasin Mian, Meliken ja Monan kanssa. Pitäisiköhän vaihtaa mun nimi Messinaksi, niin sopisin joukkoon? Ja samalla saisin oman nimikkolimunkin! Kuningasidea!

Koulussa sujui sillätavalla mukavasti. Ei oikeastaan mitään erikoista sillä saralla, mutta mua jäi kyllä vaivaamaan ussan tunnilta se, miten joku on oikeesti voinut jäädä kiinni skientologiaan. Oikeasti, ihan hullua höpötystä. Anteeksi vaan kaikki skientologit, olette varmasti mahtavaa porukaa, mutta c'mon. Horoskoopitkin on sata kertaa uskottavampia.

Iltapäivällä siis suuntasin Mialle, missä Mona ja Mia olivatkin jo täydessä vauhdissa. Mona lähti aika pikaisesti, mutta ennen sitä me ehdimme suunnittelemaan kuullokkeenosien etsimistanssin, jutskailemaan, huomaamaan kuinka samanhajuista Mian akryylikynsiaine on kuin koulun chili sin carne ja fiilistellä hyvää musiikkia.

Mian kanssa heittäydyimme pelaamaan ihan lautapelejä. Voisin pelata lautapelejä vaikka iana, jos vain olisi joku jonka kanssa pelata, tosi kyllähän se yksinkin sujuu! Mia sai huomata kuinka huono piirtäjä olen, mutta koska on ehkä yksi maailman fiksuimpia ihmisiä tunnisti silti piirtämäni kuvan. En tiennyt kuinka monta siskoa veljellä oli, mutta moottoritie oli totisesti kuuma. Mian minipiano sai tulkittavakseen upean versioni Stairway to heavenista, enkä voinut käsittää miten sitä ei tunnistettu! Mialla on muuten maailman sadistisin pupuista kertova kirja!

Melike pamahti paikalle vähän myöhemmin ja loppuilta sujuikin jutskailessa ja facebookin parissa tietenkin. Mulla oli kamera mukana ja olin juuri alkamassa kuvaamaan kun tajusin, että eihän mulla ole muistikorttia. Se siitä sitten! Yritän kuitenkin taas joku päivä saada tänne jotakin kuvamateriaaliakin, jottei ihan tämä teksti tulisi korvista ja sieraimista ulos!

Loppuilta meni huippiken parissa. Tykkään Suomen versiosta sata kertaa enemmän kuin ulkomaisista, vaikka sata muuta on haukunnut sen alimpaan hemskattiin.

Öitä ja viettäkäähän elämänne viikko!

Ei kommentteja: