sunnuntai 28. elokuuta 2011

Absolut förbjudet att gå på banan!

Kamerasta loppui akku, joten tältä päivältä ei ole ollenkaan kuvia! Eilen kuitenkin toteutin valokuvaajan luontoani ja räpsin vähän kuvia! Kamera nyt ei ole mikään järkkärin tasoinen, mutta ei anneta sen häiritä!




Aamulla lähdin Ainon kanssa kohti Itäkeskusta. Ostokset olivat huikeat: hammastahna, piilarineste ja pari muuta erikoisuutta. Onlyssa olisi ollut ennen satasen maksanut nahkalaukku hintaan 14,95€ Melkein ostin sen, mutta sisäinen hippini pisti esiin. Sen takia on kuollut joku eläin. Kamalaa. Mutta hyvin edullista. Käykää joku pelastamassa se eläinparka sieltä, ettei se joudu roskiin!


Myöhemmin suuntasimme Äidin ja Iskän kanssa asuntonäyttöön Tikkurilaan. En oikein olevarma, että mitä varten me sitä käytiin katsomassa, ei ole kylläkään muuttamassa, joten älkää sitä pelätkö! Sen asunnon parvekkeelta oli muuten hyvin samanlaiset näkymät kuin Lintsillä. Maisema on hyvin tärkeä seikka!


Kuka on muuten ikinä kiinnittänyt huomiota tähän upeaan taideteokseen Tiksissä? Aloin miettimään sen perimmäistä tarkoitusta eilen. Tän tyyppisiä ihanuuksia on muuten Kontulan ostarilla ja Tallinnanaukiolla Itiksesäkin. Ja varmaan vaikka missä muualla. Siis tällaisia ihme monumentteja tai mitälie. Uskon, että tämä kuvastaa Vantaata. Vaikka palaset onkin koottu toistensa päälle välillä vähän hatarastikin ja se näkyy jokapäiväisessä elämässä, pysyy kaikki silti pystyssä. Yhdessä kohti korkeuksia!

Ja tuossa vieressä on muuten yksinäinen metallineliö, se kuvastaa varmasti Vantaan kasvua ja kehitystä. Siihen alkaa kasvamaan uusi neliötorni.

Eikö ollutkin osuva analyysi?

Loppupäivä meni Äidin tekemää fiestasalaattia (nam!) syödessä, Frendejä katsoessa, vähän läksyjä tehden ja postaillessa! Tämä on jo kolmas postaus tänään! Olkaa ylpeitä musta! 



Mä vielä niin varmasti oon joku päivä tuolla! Pariisi! Tämä tosin nappaistu Trend Expressin seinästä.


Keltainen kupla! My future car! Vanhanaikainen olisi vielä parempi, mutta kyllä tuo uusikin kelpaa!


You're free to go!



Kattokaa! Noita lintuja on ainakin miljoona!



Syksy on tullut! Tää puu on jännästi värjäytynyt. Melkein syksy, muttei kuitenkaan!



Gurre!



Lähden nuksumaan tästä nyt! Muistakaa, että kommentit, kysymykset ja kaikenlaiset yhteydenotot ovat aina sallittuja! Ja muuten, sinä tietokonenero, joka olet saanut bannerin laitettua sen jälkeen, kun tämä blogger on ystävällisesti ilmoittanut, että joku ihmeen valokuvatila on täynnä, niin kertoisitko miten ihmeessä sen teit ilman että jouduit mitään maksamaan! Kiitos, perjantai-ilta meni asian kanssa kamppaillessa!


Öitäää! 


2 kommenttia:

mari kirjoitti...

pariisissa kannattaa kyllä käydä, ihana paikka! ♥

Jessiina kirjoitti...

Juu, mulla on ihan hirmuinen Pariisi-matkakuume. Kirjotan äikän ainettakin aiheesta.