maanantai 15. elokuuta 2011

Would you like to have some more konffispostaus?

Lupasin viime postauksessa vielä vähän rippijuhlistani kertoilla, joten tässä tulee! Tosiaan, siinä viime postauksessa en oikein kertonut mitään oleellista, joten nyt on sen aika!

Mun rippijuhlat oli siis viikko sitten lauantaina ja kaikki onnistu tosi kivasti! Aamulla piti jo puol kymmeneltä olla kirkolla kun otettiin rippikuvia ja vähän harjoteltiin meijän konffislaulua, mutta meille jäi kyllä ihan liikaa aikaa ja kaikki oli siellä ihan hermostuneita kun itse konfirmaatio alkoi vasta kaheltatoista.

Itse konfirmaatiotilaisuus sujui tosi hyvin ja oli ihanaa kun se saarna alkoi sanoilla: "Miksei kala syö".

Puoli kahden aikoihin lähdettiin kotiin ja vieraitakin alkoi tulemaan siinä pikkuhiljaa. Yhtään kavereia ei päässyt tulemaan, mikä oli aika harmi, muutamat joutu perumaan vielä saman päivän aikana, mutta hyvin sujui siitä huolimatta.

Ruoka oli tosi hyvää ja sain ihan äärettömän kivoja lahjojakin. En voi uskoa, miten ihmiset oli osannu ostaa mulle niin kauniita koruja!

Vieraat viipyivät aika pitkään ja seuraavana päivänä ihan pikkaen väsytti, mutta hyvä fiilis jäi juhlista käteen ja nyt vaan innostuneesti kohti isoskoulutusta!



Kuvia vielää! Ihmettelette varmaan miten jaksan yhestä konffiksesta näin paljon höpötellä, mutta se oli mulle tosi kiva ja tärkee juttu ja teen varmaan vielä tän jälkeen sellasen postauksen (varmaan videolla), jossa näytän vähän millasia koruja sain lahjaksi, koska tykkäsin niistä aivan mielettömästi!




Tässä on pieni näyte siitä millaista sotkua piti siivota ennen juhlia! Mä kyllä siivosin kun joku hullu! Yks yö meni kahteen asti lattioita pestessä. Vessan lattioita pesin hammasharjalla, joten kyllä mäkin osaan olla siisti ja järjestelmällinen, jos vain oikein paljon haluan. (Tosin tässä tapauksessa siihen tais halua enemmän vaikuttaa se valtava yhteiskunnan normien aiheuttava paine, joka huutaa: Rippijuhlissa tulee olla siistiä!"


Kiltit kauppa-apurimme!


Perus-perjataieväät! 11 levyä suklaata, 14 mangopilttiä, aika hitsin monta kermaa sun muuta mukavaa! Siivotessa tuli nälkä... No ei nyt sentään! Janita teki juhlia varten vähän (tai vähän enemmän, niitä oli 5!) juustokakkua, joten kyllähän noita aineksiakin kului!


Rosperandos osas olla kuin unelma! Se on oikea seurapiirikoira!




Mangovalkosuklaapannacotta! Tai muutama! Namia, made by Janita! Toi muuten rimmas!



Äiti teki tosi hyvät ruuat! Tässä näyttää, että olis ollut pelkkää salaattia ja hedelmiä, mutta uskokaa, kyllä muutakin löytyi!


Sain yli 30 ruusua, plus parit liljat ja yhen gerberan! Rakastan näiden ruusujen tuoksua! Tuoksuu ihan vadelmalta!


Kukkaloistoa!






Voin luvata, että kakku oli alunperin hieman kauniimpi!





Ei kommentteja: