tiistai 2. elokuuta 2011

Kuulumisia!

Olen ollut luvattoman kauan postaamatta, mutta aina ei vain kertakaikkiaan pysty ja kykene! No, onpahan kerralla enemmän kerrottavaa!

erjantain vietin Reean, Lindan ja Sannan kanssa. Nähtiin pitkästä aikaa ja oli mukavaa. Justkailtiin, pelailtiin Aliasta ja ihan vaan hengailtiin. Mulle nousi muuten hirveä kissakuume kun näin Lindan siskon kissan, joka oli niillä hoidossa. Se jopa vastas mulle kun sanoin sille "Miau". Kuinka söpöä? Myöhemmin muutama pojkarnakin saapui paikalle ja oli kivaa. Ihana nähdä Sannaa, Lindaa ja Reeaa, mahtavia tyttöjä!

Lauantaina lähdin metsästämään vihdoinkin niitä konffiskenkiä ja sellaiset löytyivät vihdoinkin! Haloselta! Olenko tulossa mummoksi? Oikeasti aika pelottavaa, että olen löytänyt sieltä kuukauden sisällä kahdet kengät, joita rakastan! No, kaikelle pitää antaa mahdollisuus.

Tykkään noista kengistä, koska ne on niin bling! Ja rusettikin löytyy tottakai!  Bongasin noi jo silloin kun oltiin Ainolle metsästämässä konffiskamoja ja nyt ne ovat sitten minun!


Illalla katsoin pari leffaa. Okei, katson aika paljon leffoja, mutta nää oli ihan mainitsemisen arvoisia. Ensin katsoin Scary Movie 4:n. Ensimmäien Scary Movieni ikinä.  Ehkä johtuu siitä, että en ole ennen katsonut parodioita, mutta tykkäsin kyllä kovasti, varsinkin kun olin nähnyt pari leffaa, jota tuossa parodioitiin. Ja se herätti mussa mielettömän halun nähdä Saw! Välillä on tosi hyvä katsoa ihan vaan tällaista hömppää!
Tykkäsin!









Funny Face a.k.a. Rakastunut Pariisissa tuli myös katsastettua. Olen Audrey Hepburn - ihmisiä, mutta maineikkaammat leffat kuten My Fair Lady ja Aamiainen Tiffanylla ovat olleet pettymyksiä. Olenkin tykännyt näistä vähän pienemälle huomiolle jääneistä leffoista, kuten just tämä Rakastunut Pariisisissa ja Kaunis Sabrina. Se tanssikohtaus oli jotakin niin upeaa! Ei mulla turhaan ole seinät täynnä Audreyn kuvia!






Sunnuntaina oli parit rippijuhlat vietettävänä! Essin ja Ainon konffikset nimittäin! Ensin suuntasin Essille, jossa odotteli...




... NUPPU!


Ja tietenkin superkaunis Essi! Toi mekko oli niiiiiin ihana ja sopi Essille ja hiukset olivat niin kauniit!








Kivaa oli, mukava tunnelma, iloisia ihmisiä ja hyvää boolia! Jäi vain mietittytämään, että näytänkö kaikissa kuvissa 12-vuotiaalta? Tässä on nimittäin päässyt käymään niin...

Essiltä matka jatkui kohti Ainon juhlia, jossa maistui erinomainen kakku!


Huomioikaa ihmiset, että tämä mekko on positiivisen ajattelun kautta hankittu! Meinasi tulla jo epätoivo, mutta usko, toivo, rakkaus ja tietenkin optimismi mielessä tämä löydettiin! Ja hyvältä näyttää, eikö vain?






Tänään mä siivosin ahkerasti ja Roope tietenekin tasapainotti tätä ottamalla ihan vaan rennosti tassut kohti kattoa! 


Ja otin mäkin aika rennosti jonkin aikaa ja katsoin Ketosta ja Myllyrinnettä. Mun mielestä tää oli muuten aivan ihana tyyppi tässä sketsissä! Ei mitenkään erityisen hauska, mutta tollasen tyypin haluaisin tavata!





Illalla menin henkilökohtaiselle kampaajalleni Janitalle kokeilemaan syntyisikö lämpörullilla hieno konffiskampaus.



Odotteluvaihe oli ainakin upean näköinen! Ja hyödynsin sen esimerkillisesti opiskelemalla Espanjaa! Que hora es?




Nam! Made by Janita.


Tänään opettelin muuten kirjoittamaan ranskaksi numerot 1-20! Un, deux, trois....! Olisi niin ihana osata kieliä!


Janitan pihalla seikkaili Siili! Ihana, en ole nähnyt siiliä aikoihin!


Se muistutti siinä mielessä aika paljon Roopea, että se käänsi pään aina juuri silloin pois kun olin juuri saamassa kuvaa!


Traagisen näköistä! Joku oli hylännyt puolustuskyvyttömän lelun parkkipaikan kupeseen!


Ja joku oli kadottanut varmasti hyvin rakkaan keltaisen kampansa!



Ja nyt siihen kampauksen lopputulokseen! Kiharoista tuli kyllä ihanat, ihan korkkiruuvit, mutta huolimattta sadasta kilosta lakkaa hiuksissani kiharat suoristuivat ennätysnopeasti. Johtuu varmaan, siitä, että mulla oli tosi käsittelemätön ja hyväkuntoinen hius, niin siinä ei oikein kihara pysy. Hyvä, että kokeilin ajoissa, niin ei tule konffisaamuna kriisiä! Suorilla hiuksilla mennään! Tossa kuvassa näkyy  mitä oli koko ihanasta kiharapilvestä jäljellä tunnin kuluttua!


Öitää!



4 kommenttia:

Andrea Emilie kirjoitti...

Ihanat noi kengät, sopii sulle varmaan ihan sairaan hyvin! Ihan hirveen näkönen toi lelu.. hyi :D Kiva postaus!

http://reeaslife.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Sä näytät hyvältä noi rullat päässä.. Sähän voit jättää ne juhliin päähän :D ei tarvii mietii miten hiukset on :D Onks toi lelu ja kampa meijän pihalta?

Aino kirjoitti...

Voi ei noi mun kuvat :D <3 Ihanat kengät (;

Jessiina kirjoitti...

Reea: Kiitos :) Sun kenkäs oli myös jätteihanat! Niin, se oli järkyttävä! Kiitoksia!

Janita: Niin, olisi kyllä ollut kieltämättä vetävä ja kutsuva kampausvaihtoehto! Juu, teidän pihalta löytyy kaikenlaista!

Aino: Kiitos!