sunnuntai 28. elokuuta 2011

I was kinda hippy and almost in Paris!!

Haiissuun alla! Nyt seuraa postausta perjantailta, viikonlopun postaus on tulossa vielä tänään! Tapahtuuko teille koskaan sellaista, että odottaa viikonloppua, että vois tehdä kaikkea tarpeellista. Koulujuttuja, siivota, suunnitella kaikenlaista  ja ehkä postaillakin vähän aktiivisemmin - ja lopulta onkin vaan tekemättä oikein mitään, tuijottaen frendejä ja lukien ilmaisjakelulehtiä? Mulle kävi vähän niin, joten nyt ei ole niitä spesiaalipostauksia tässä ihan kahen päivän sisällä ainakaan odoteltavissa, koska arki on jälleen täällä. Nyyh!


Perjantaista on siis kysymys. Koulussa meni suhteellisen muikeasti, ei sen kanssa mitään ihmeempiä. Olisin periaatteessa halunnut taiteiden yöhön ja Mian sekä Lauran kanssa olin melkein jo menossa, mutta koska olen kiltti ja ihana lapsi niin noudatin äidin toivetta siitä, että en menisi. Vaikka toisaalta olisinkin halunnut mennä niin ei mua kyllä ehkä ihan hirveesti kiinnosta noi kännissä örveltäjät ja se, että saa koko ajan varoa, ettei joku oksenna päälle tai muuta mukavaa. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että taiteiden yö voisi olla ihan suhteellisen selvä yö ja päihteiden yötä voisi jokainen viettää tahollaan vaikka koska ikinä muulloin haluaa. Okei, okei, ei ole olemassa selviä taiteilijoita ja luova on melkein sama kuin juova, mutta silti. En tykkää.


Loin siis itselleni aivan oman ja spesiaalin taiteiden yön matkustamalla taiteen mekkaan Pariisin. Tai ainakin melkein. Kävin siis katsomassa Midnight in Parisin. Tykkäsin ihan tosijepapaljon! Se oli kuin mulle tehty leffa! Pariisi! 20-luku! Kirjailijoita! Ja leffateatterissa oli tosi vähän porukkaa, mikä on erittäinkin jepa! Suosittelen!!




P.S. Ton trailerin aamu, päivä, ilta juttu on hieno idea, mutta elokuva on satatuhatta kertaa parempi kuin itse  traileri. Toisin kun yleensä, mutta hyvä näin!  Älkää tuomitko trailerin perusteella!



Loppuilta kierreltiin Äidin kanssa kauppoja ja juotiin Smoothiet. Mufasa nimeltään ja paras mitä olen tähän asti noista Jungle Juice Barin smoothiesta maistanut!












Päivän asu oli aika hippimäinen! Päällä oli aika paljon uutta! Kenkiä, housuja ja pantaa en ollut pitänyt vielä kertaakaan ja tuo Janitalta saatu pitkähihainenkin (mikä ikinä liekään oikealta nimeltään) oli ekaa kertaa päällä.

Housut: Zara
Takkipitkähihanensysteemi: Gina Tricot
Kengät: Dinsko
Koru: Only
Panta: H&M
Toppi: Vila

Oli muuten aika monesta paikasta hankittu asukokonaisuus! Muuten huomasitteko, että mä näyn nyt ihan kokonaan näissä asukuvissa! Ihan kenkiä myöten! Aika jepaa, eikö vain? Kuvien laatu ei nyt ole ehkä vaan kaikkein paras, koska oli aika myöhäinen ilta ja voitte myös kiinittää huomionne kauniiseen parveketuoliini!!


Yksi lempparikoruistani ikinä! Murr!


Shoes! Oli muuten ensimmäiset uudet kengät about tuhanteet vuoteen, jotka ei tappaanu mun jalkoja! Cool!





Ja sitten ei koittanut ihan Midnight in Paris, mutta on Vantaankin yössä tiettyä salaperäisyyttä, eikö vain?

2 kommenttia:

Andrea Emilie kirjoitti...

ihana asu! oot niin upee :)

Jessiina kirjoitti...

Kiitän! :)