perjantai 19. elokuuta 2011

Roses are red, violets are blue, i'm so happy, just wanna say: WUHUU!


Heipsukka! Koulu jatkui ja vieläkin oli oikein mukavaa! Olisi paljon uutta porukkaa, johon haluais tutustua ja puolien vanhojen tuttujen viimeiset kuulumiset on käymättä läpi. No, onneksi tässä on melkein vuosi vielä aikaa. Tänään vuorossa oli bilsaa, tukaritunti, matikkaa, enkkua, ruotsia ja äikkää. Muutamilla tunneilla ei tehty oikein mitään, koska ne olivat ensimmäiset laatuaan loman jälkeen. Koulun jälkeen en tehnyt mitään ihmeellisempää, katsoin frendejä, lueskelin ja näin jopa vähän vaivaa välipalani eteen. Tarkoituksena oli lähteä itikseen, mutta tajusin, että en oikeasti tarvitse mitään ja ne muutamat pikkujutut voi hoitaa huomennakin.





Valo loistaa pimeyden keskeltääääää!


Päivän asu:

Teemana vanha ja tuttu punamustavalkoinen.

Mekko: Vila/Trend Express (saatu Janitalta synttärilahjaksi!)
Vyö: Virosta/Janitalta
Koru: Seppälä
Legginsit ja villatakki: Gina Tricot

Vaikka toi villatakki onkin ihan perusvaate, niin tuntuu niin paljon kivemmalta laittaa uus vaate päälle, se tuntuu ihan erilaiselta kun sellanen sata kertaa pesty ja pidetty villatakki, vaikka onkin ihan sama vaate!

Toisaalta varsinkin kotona on mahtavaa vaan hengailla mahdollisimman kuluneissa ja rennoissa vaatteissa. Tälläkin hetkellä mun päällä oleva yöpaita on joku Janitan ikivanha ja se on väärinpäin vielä päällä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Tuntuu hassulta ja kun tosi monien bloggaajien elämä tuntuu oikein henkivän glamouria, kimalletta ja hohdetta, mutta mä vaan selitän vanhoista yöpaidoista. Hyvä näin! En ehkä tiedä rakennekynsistä, mutta nää perusasiat on hallussa! Välillä pitää näyttää räjähtäneeltä!



Kukkanen hiuksissa: H&M


Saattaa johtua huulipunasta, mutta on kyllä viikon teennäisin hymy tässä kuvassa!





Nämä ihanaiset olivat jalassa vasta toista kertaa, mutta täysin hyvästä syystä! Jaloissani on yhteensä kuusi rakkoa tai hiertymää. Söpöt, ihanat ja kauniit, mutta erittäin tuskalliset. No, kauneus on tuskaa, vai miten se meni?



 



En ehtinyt syödä aamupalaa kotona (korvasin sen parilla banaanilla koulussa!) ja koulun ruokakin oli osittain epähyvää (tarkoitan perunoita tällä, en osaa vieläkään oikein kuoria niitä!). Kotona siis oikein panostin välipalaani! Tätä tapahtuu noin kerran vuodessa! Ruokalistalla oli mozzarella-tomaattisalaattia (+basilikaa, pippuria, omenaviinietikkaa ja oliiviöljyä), upea leipä! ja Äidin tekemää banaanirahkaa, joka oikeasti on hyvää, mutta näyttää tuossa kuvassa hyvin epäilyttävältä.



Rikastuin! Iskä antoi 50€ ja eilen sain vielä töistä lomakorvauksia 18€, joten rahaa tulee!


Ollaan taidettu saada jo kaikki ekan jakson kirjat, ussan kirjaa lukuunottamatta. Ehkä olen pölhö, mutta tykkään oikeasti lukea koulukirjoja! Ne on oikeasti mielenkiintoisia, varsinkin lukion kirjat. Kesälläkin luin Janitan vanhoja filosofian, psykologian, uskonnon, äikän ja enkun kirjoja. En nyt siis mistään matikankirjoista erityisemmin nauti, mutta varsinkin YH:n ja äikän kirjat on tosi kiehtovia. Ussan kirjaa odotellessa, etiikka is interesting!




Tänään me mentii vähän leikittämään meijän kummitukariluokkaa. Oon erityisluokalla siis tukarina Essin, Ainon ja Miron kanssa. On aika huvittavaa, kun meitä on neljä ja niitä luokkalaisia viis. Sellasta. Leikittiin vähän tutustumisleikkiä noiden adjektiivilappujen avulla, joita eilen tein. Tehtiin sama joskus riparin alkupäivinä. Toi adjektiivien keksiminen on so nice, voisin tehdä noita lappuja vaikka tuhansia ja sitten leikkiä tota koko koulun kanssa! Kuningasidea, johon osallistuis mun lisäksi tasan kaks muuta!


Ylläolevista parhaiten minua kuvaavat hillitön, runollinen, elämänhaluinen ja luova.


Eipäs tässä sen kummempia! Sen riparilahjapostauksenkin olisi jo pitänyt ilmestyä sinne, jos kaikki on mennyt niin kuin käsikirjoituksessa lukee. Pitäkää mukava ja rentouttava viikonloppu! Käykää kävelyllä, uneksikaa, lukekaa sanomalehtiä ja syökää ainakin kaksi palloa jätskikioskijätskiä!


P.S. Kuluneen viikon ehdoton levysuosikki on ollut Scandinavia Music Groupin Missä olet Laila? Lauleskelin kyseisen levyn biisejä tänään ja yllätyksekseni Hetakin osasi niitä laulella! Mahtavaa! 


Tässä on nyt vihdoin tämä Mustana maidolla kylmänä kuumana, jonka löysin vihdoin YouTubestakin! Amazing!

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

En ehkä tiedä rakennekynsistä, mutta nää perusasiat on hallussa! Välillä pitää näyttää räjähtäneeltä!

Päivän piristävin lause ! :D

Jessiina kirjoitti...

Mukavaa, että sait sanallisen piristysruiskeen! Itsekin ilostuin kun tajusin, että on niin cool on niin rento elämä, että täällä sitä voi vaan kotona istua yöpaita päällä kaikki perjantait koneella ja frendejä katsellen!