maanantai 9. tammikuuta 2012

All we hear is things about recycling...

   Superhieno ja superhyvä!  (Miksi en saa kirjoitettua ton kuvan päälle?)

Terpse!  En olekaan oikein tällä viikolla postaillut tekemisistäni, koska mulla on ollut aika paljon hommia noiden vuosi 2011-postausten parissa, vaikka en olekaan saanut kuin kaksi valmiiksi. Pitää käydä kaikki kuvat läpi, lukea päiväkirjamerkinnät, ladata ja suurentaa kuvat ja vaikka mitä. Kivaa se on, muistojen kanssa on kiva leikkiä, mutta aikaa siinä menee! Onneksi vaihdoin selaimen niin postaaminen käy helpommin ja netti toimii muutenkin sata kertaa nopeammin! Jopa mun facebook-chat toimii! Pidin muuten viikon tauon facebookista, niin kuin kerroinkin uudenvuodenlupauksessani. Wau! 






 Maanantaina olin töissä neljän tunnin yöunien voimalla! Vähän oli väsy, mutta onneksi tuli unirytmi korjattua jo alkuviikosta, niin nyt voi ihan hyvillä mielin mennä koulua kohti! : ) Töissä tein vaativia tehtäviä kirjekuorien ja tarralappujen parissa ja kuuntelin radiota uudella tekniikalla - saan vaihtaa kanavaa, vaan jos sieltä tulee joku biisi jonka tiedän, mahtava keino laajentaa musiikkitietämystä. Jumituin kuitenkin liian pitkäksi aikaa klassisen musiikin kanavalle, joten päätin lopettaa leikin. Hyvä leikki kuitenkin, kannattaa kokeilla!

Ilokseni Mia soitteli minulle ja pyysi lähtemään illalla elokuviin! Olin tietenkin heti valmiina lähtöön ja muutamia tunteja myöhemmin olimme matkalla flamingoon katsomaan 50/50:ä. Herkkulakon (lupasin muuten pelkästään aloittaa karkkilakon, mutten silti ole syönyt yli viikkoon sipsejä, leivonnaisia, jäätelöä yms. herkkuja) aikana leffaeväiden ostaminen oli vähän haasteellista, mutta onneksi meidät pelasti Parrot'sin hylly! Erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä myydään siis ihan irtokarkkisysteemillä. Peruspähkinöiden yms. lisäksi pussiini eksyi sellainen erikoisuus kuin kuivattu papu. Voin sanoa, että oli mielenkiintoinen makuelämys ja liittyi tavoitteeseeni tehdä joka päivä jotakin uutta.




 Elokuva oli todella hyvä ja ylipäätään Joseph Gordon-Lewitt, niin siinähän katselee vaikka huonoakin elokuvaa, jos jooseppi siinä esiintyy. Nousi yhdeksi lemppareistani.



Tämän kuvan perusteella voi saada jonkinlaisen käsityksen siitä miten monta kirjekuorta käsittelin kun olin töissä. Tuollainen semi-iso pahvilaatikko on täynnä niitä nauhoja, joita otetaan pois, että saadaan kuori liimattua kiinni. No, niitä kuoria oli sellaiset kevyet 800.  Tiistaina työnkuvaani kuului myös kellojen kanssa työskentely ja hetken jo kuvittelin olevani mukana ilkeässä salajuonessa, jonka päämääränä on tehdä maailmasta samanlainen kuin In timessa noiden kellojen avulla. Ehkä niin ei kuitenkaan ole.
Kahviautomaattikaakao! Ehkäpä parasta koskaan, ikinä!

Illalla katsoin aivan ihanan, mahtavan päämääränä Cold Mountain! Jude Law!!!!!! Joomoi.



Hypnoosikatse. Koiramme on supersankari.

Keskiviikkona mulla oli vähän kipeä olo... TAAS! Tai no ei kipeä, mutta mun kurkku ei vaan jostain syystä tunnu paranevan ja mä en kestä sitä! Ajattelin nyt kuitenkin olla enempiä rehaamatta kun siihen kerta oli mahdollisuus! Katsoin vanhoja putouksia, joita olin tallentanut viime vuonna ja kuuntelin musikkiia. Siinäpä se meni päivä!

Torstaina näin tosiaan Meriä, mutta siitä postailinkin jo aikaisemmin! : )

Perjantaina vietettiin tyttöjen iltaan Esman ja Ampparin kanssa. Käytiin ensin Tiksissä kiinalaisessa syömässä, mistä jatkettiin Essille yöksi. Ruoka oli supersuperhyvää, otettiin kolme annosta, joista sitten kaikki syötiin! Essillä jubailtiin, kuunneltiin musiikkia (all we hear is radio gaga!!), pelattiin ligrettoa (hahahah, sain nämä rakastumaan siihen) ja naurettiin melko paljonkin. Ja laskettiin kuinka monta koulupäivää on jäljellä! 96 tai no tällä hetkellä 95! Ei paha! Sen jälkeen mun ei tarvitse ikinä opiskella. Vaikka tulen sitä varmasti tekemään!



Erigoinen ilme kertakaikkiaan.




Kanapalleroita. 
The something that we ate. 

Ainoa mitä voin pohtia on, miksi, oi miksi, emme syöneet kiinalaisia sieniä?? : O 

Oli kyllä erinomaiset iltamat, kiitoksia tyttöset! : )

Lauantaina lähdin kovalla kiireellä Essiltä perheen kanssa kiertelemään sisustus- ja rautakauppoja, koska Janita muuttaa siis kohta taas uuteen kotiin ja sinne pitää kaikkia uusia jutskeleita hankkia. Siinä vierähti alkupäivä, illalla kattelin leffoja ja ihan fiiliksissä putousta! Ja kävin ensimmäistä kertaa viikkoon facebookissa, i'm back home honey! Uskomatitonta! Viikko ilman facebookia! Olin myös ihan fiilingeissä uuden Putouksen takia... tämä tarkoittaa sitä, että alan taas katsomaan telkkaria pitkän, pitkän tauon jälkeen! Ja luin Vaahteramäen Eemeliä! Loistava! Ajattelin, että pikkuisten kanssa voisi alkaa vääntämään tuosta näytelmää! :)


Postailen sunnuntain vaikka ihan erikseen, kun tästä tulisi muuten niin hirvittävän pitkä!


Mutta.







 



AAAAH! Soi päässä ja päässä soi! Pahastikin. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KUKA OLI SUN LEMPPARIHAHMO PUTOUKSESSA? ENTÄ KUKA NIISTÄ ON SUN LEMPPARINÄYTTELIJÄ?

Jessiina kirjoitti...

Hehhee, toi kommentti oli menny jostain syystä roskapostiin... huomasin sen näin pari viikkoa myöhemmin.

Lempparihahmo oli ja on edelleen Usko Eevertti Luttinen. Lempparinäyttelijä on Joseph Gordon-Lewitt tällä hetkellä! Ja suomalaisista Krista Kosonen : )