torstai 5. tammikuuta 2012

Helmikuu 2011: Ajattelin, että vois, mutta ei ehkä kuitenkaan

Helmikuu on yksi niistä kuukausista, jolloin en tosiaan paljoa kuvaillut, nämäkin kaikki kuvat on minusta itsestäni. Olisitte varmaa nsen huomanneet ilman, etät siitä erikseen mainitsin, mutta menköön.

Päällimmäisenä helmikuulta on jäänyt mieleen ruotsinlaivareissu, joka olisi muuten ollut varmasti mukava, mutta juuri kun oltiin Ruotsissa mulle nousi aivan hirvittävä kuume ja sen takia tuli kamalan kylmä. Ulkona oli muutenkin ihan jäätävä ilma, joten ajattelin kylmän olon johtuneen siitä. No, eipä johtunut. Urheasti siellä kävelin tuntikausia pitkin kylmiä katuja. Loppureissun ja sitä seuraavaan viikon vietin nukkuen. Tai kyllähän mä laivalla tienkin vähän shoppailin : ) Tuntuu varmaan, että olen aina kipeänä, mutta vuoden sisään kaksi kertaa, helmi- ja joulukuu, toi joulukuu vaan ei kunnolla ole vieläkään parantunut. Ei se nyt niin paljoa ole.

Muuten mieleen on jäänyt varmaan leffassakäynnit Mian ja Essin kanssa. Love and other drugs ja no strings attached, jonka aikana mun vieressä istu mies, joka yritti koko ajan häätää vierestään näkymättömiä kärpäsiä... no, kukin tyylillään.



Näyttääpä mun hiukset ihanan tummilta! Muistaakseni olin tässä lähdössä ekaan riparitapaamiseen, ne tosiaan alkoivat helmikuussa. Eka tapaaminen ei ollut mitenkään kovin upea, sellainen nopea alkuselostus vaan. No, mutta siitä olikin vaan suunta ylöspäin. Ja paljon, kun miettii, että miten paljon ripari vaikutti muhun ja sitä miten usein nyt tulee hengailtua kirkolla. Beginning of something new! (voiko noin edes sanoa?)


Hahhhaaa... ilme! Ja huomatkaa mun vanhan huoneen Daniel Radcliffe ja Twilight- julisteet! Ja nalletapetit! Upeeeeeeeta!

Huomaa, että hieman on kipeä olo laivalla... Ihan kun joku haamu!


Trying to be a princess.





I got lost in the sounds! I hear in my mind all these voices! Tästä tuli yksi ihan ehdottomia lempibiisejä!



People running circles.. it's a very very mad world.



Nyt tuli vähän lyhyempi postaus, mutta kyllä tämä tästä! Vielä vähän helmikuumuistoja

Maailman ihanimmat rusettikengät (jotka jäivät haaveeksi), kylmyys, Escada Taj Sunset, herääminen lumiselta parvekkeelta keskellä yötä (älkää edes kysykö), kännykän hirsipuu, paperi, keltaiset pullat, maailman tylsin ystävänpäivädisco, omituinen mies itiksessä, chilikatkarapuleipä, hyvin koukuttava sanapeli

3 kommenttia:

Hanski kirjoitti...

Heeeei Jessiina miten sä saat noi biisit tolleen että tossa on noin kapea toi palkki? :)

Jessiina kirjoitti...

Biisit saa kapeiksi näin:

1. Kopioi normaalisti biisin upotuskoodi youtubesta ja liitä se tuohon muokkaa html-koodia juttuun.

2. Koodi on muotoa

object style ="height: 390px; width: 640px" >< param name= "movie"

Ja monta riviä koodeja tässä välissä...

allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object

3. Videon korkeutta saa muutettua tuolta ihan alusta kohdasta height.Muuta sen jälkeen oleva luku niin, että siinä lukee 25. Sama pitää tehdä myös tuonne alas. Muutat siis vain kahdesta kohtaa height:n jälkeisen luvun 25:ksi.

4. Leveyttä voi muokata samalla tapaa. Muutat vain width:n jälkeisen luvun, jos haluat. Mä olen yleensä muuttanut sen 500, niin ainakin tohon mun blogipohjaan sopii paremmin, mutta ei sitä ole pakko muuttaa.

Toivottavasti sait jotain selkoa! Ja muista muuttaa kahdesta kohtaa! :)

Mia kirjoitti...

onks tästä jo muka melkei vuos ku oltiin kattomassa sitä elokuvaa? :O ei voi olla. no mutta meidän täytyy käydä vuokraamas se tai jotain ja fiilistellä ! :)