sunnuntai 1. tammikuuta 2012

She sells seashells by the sheshore. The shells she sells, are surely sheshells. So if she sells shells on the seashore, I'm sure she sells seashore shells.

Perjantaina ehti tapahtua muutakin kuin mahtava leffakokemus Vivianin ja Mian kanssa, joten eiköhän ole aimo hyvä ajatus kertoa näistä tapahtumista. Ehkä otsikkokin selittyy tämän kautta!


Elokuvakokemuksen jälkeen kiirehdin kotiini, jotta voisin sieltä jatkaa matkaani kohti Rossoa, jonne meidän oli tarkoitus mennä aterioimaan perheeni kanssa. Olen käynyt Rossossa niin monta kertaa että ruokalista tuntuu olevan lähestulkoon läpikoluttu... no ei ihan, mutta melkeinpä! Pyrin aina ravintoloissa syömään jonkin annoksen mitä en ole ennen syönyt, tällä kerralla päädyin pitsaan. Aika eksoottista. Mutta siinä pitsassa oli simpukoita ja niitä en ole koskaan ennen, kuuna päivänä (joku sanoi muumeissa noin!) syönyt. Joten uusi kokemus tämäkin! Otsikko selittyy tällä!


Odotellessani taidekuvasin. Tabascopulloa. En ole ikinä maistanut tabascoa, enkä maistanut tuolloinkaan... simpukat olivat tarpeeksi. Tein muuten uudenvuodenlupauksen, jossa lupasin tehdä joka päivä uuden asian, tuona päivänä se olisi ollut nuo simpukat, mutta vuosi ei ollut vielä vaihtunut. Tein yhteensä 116 uudenvuodenlupausta, joista voinkin postailla myöhemmin! :)


Pitsani, joka näytti melkoisen kamalalta, mutta ei maistunut siltä ollenkaan! Maugasta!



Hihhii... jäätelöä. Tykkään. Mutt vielä enemmän tykkään tuosta koristepäivänvarjosta! Mistä noita saaa??


Mulla olisi nimittäin käyttöä niille tupsunkoristeena! : )


Ruokailun jälkeen suuntasimme kohti Ikean ihmeellistä maailmaa katsastelemaan Janitan ja Jussin uuteen kotiin jotakin, en tiedä mitä, koska olin niin innoissani muutamista sisustusjutuista... tekisi mieli uudelleensisustaa oma huone! Tai vaikka tuo mun vanha huone, siellä on vieläkin nalletapetit. Jotka kyllä on äärettömän söpöt! Löysin maailman ihanimman keittiön ja Iskä sanoi, että sen tapainen on tulossa meille mökille! Jiihaa! En ole ollut Ikeassa piiitkiin aikoihin! Vaikka olen niin kovasti halunnut siellä käydä. En nytkään saanut tarpeekseni vaan haluaisin lähteä leikkimään joku päivä vähän (500) days of summeria... kuka lähtee mukaan? : )

P.S. Mun oli tarkoitus pyhittää tämä päivä postaamiselle, mutta pyhitinkin sen nukkumiselle. Vuosi 2011 postauksia on tulossa useampikin kappale, kuten aikaisemmin lupasin, mutta muutaman päivän vuoden vaihtumisen jälkeen... se tuskin tuottaa mitään ongelmia kenellekään! : ) Öitää ihmiset, muistakaa unelmoida, itseltäni se on unohtunut!

Aiheeton lisäys: Ruotsiksi pesue on kull.

(Mulla oli uudenvuodenlupauksena opetella joka päivä uusi ruotsinkielinen sana, sanakirja kertoi tämän päivän sanaksi yllämainitun)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HHAHA ekassa lauseessa virhe, siellä lukee sheshore pitäis olla seashore

Jessiina kirjoitti...

OMG! En tiedä miten voin elää tän kanssa... jätän sen nyt kuitenkin sinne merkiksi inhimillisyydestä!