maanantai 2. tammikuuta 2012

New year's eve

Heissuun! Mulla meni uusivuosi todella mukavasti, ei nyt ehkä voi sanoa, että rauhallisesti, mutta rennosti... Meillä on ollut ystäväni Nellin kanssa perinteenä mennä leffaan uudenvuodenaattona jo neljänä vuonna, mutta tänä vuonna ihana perinne valitettavasti katkesi informaatiokatkokseen. Ajattelin kuitenkin suurena elokuvien ystävänä (jolla oli vielä yksi vuoden loppuun mennessä käytettävä leffalippu käyttämättä), että eihän näin hyvää perinnettä voi ihan kokonaislaatuisesti hylätä, joten lähdin Äidin ja Janitan matkassa kohti kaupunkia ja saavuin juuri sopivasti Sherlock Holmesia katsastamaan.



Elokuva oli kyllä hyvä, mutta ei nyt mikään maailman tajunnanräjäyttävin... Näyttelijät olivat erinomaisia ja tehosteet hienoja. Jude Law!!! Ajattelin, että tämän pohjalta voisi katsoa myös sen ensimmäisen Holmesin. Näin muuten leffateatterissa Eero Ritalan, sen näyttelijän! Bongaan nykyään joka päivä julkkiksia, Matti Vanhasta ja vaikka ketä muita! Hämmentävintä tässä bongauksessa oli se, että juuri kun traileri, jossa tämä kyseinen näyttelijä esiintyi, näytetettiin, satuin katsomaan siitä muutama hetki eteenpäin taakseni ja näin valkokankaalla näkyneen tyypin. Oli erikoinen situation.


Illalla Janita tuli meille ja vähän aikaa hengailtiin perheen kesken ja syötiin herkkuja. (nyt sekin on loppu!) Kaheksan aikoihin lähdin Viviania ja Sakaria vastaan ja päädyttiin Vivianille syömään sipsejä, juomaan kokista, nauramaan ja katsomaan I am legend.





Leffan jälkeen Mia liittyi seuraamme ja lähdimme kiertämään Vantaan öisiä katuja. En tykkää ollenkaan ilotulitusraketeista ja Vivianilla on vähän samaa vikaa, joten onnekseni mulla oli joku, jonka kanssa juosta karkuun! Vuosi vaihtui.

Myöhemmin nähtiin Esmaa, Amppaa ja noin kolmesataa muuta ihmistä. Loppuilta meni vaan hengaillessa ja jubailessa. Ei mitään kovin spesiaalia, mutta mulla ainakin oli tosi kivaa! Kiitoksia vielä kaikille mahtavasta seurasta!

P.S. Tein muuten uudenvuodentaian omenalla! Söin omenan ja laskin sen siemenet.. niitä oli 2½ ja katsoin mitä kyseinen määrä tarkoittaa. 2= onni odottaa. 3 = paljon rahaa! Yeah! Mä saan molemmat!

Ei kommentteja: