keskiviikko 4. tammikuuta 2012

The one with all the resolutions

"Mä en lupaa mitään! Uudenvuodenlupaukset on ihan lame!"


No eipäs!!!!!

Minä ainakin itse henkilökohtaisesti lupaan ja paljon lupaankin! Joillakin on ihmeellinen suhtautuminen uudenvuodenlupauksiin, ihan kun ne olisi jokin sairaus. Hyvät epäuusivuosilupausihmiset, olette käsittäneet aivan väärin! Vaikka uudenvuodenlupaus voi olla tyyliä: laihdutan 5 kiloa/olen karkkilakossa/lopetan tupakanpolton, voi se olla myös jotakin kivaa, jotakin minkä toteuttamista odottaa!  Matka jonnekin, uuden taidon opetteleminen, itsensä ylittäminen, uuteen ihmiseen tutustuminen! Itse tein yli sata uudenvuodenlupausta. Joo. Yli sata.  (ei tasan sata, niinkuin mägärin mainoksessa)

Kirjoitin nämä lupaukseni päiväkirjaani niin kuin tein viime vuonnakin. Pari päivää sitten oli kiva palata vanhojen lupausten pariin ja katsoa kuinka moni niistä oli pitänyt. Sadastayhdestätoista viimevuotisesta lupauksesta olin pitänyt 40. (muistin itse, että se oli vähemmän, mutta tarkistin asian, onneksi!) Mielestäni se on todella hyvin, koska en ottanut lupauksia mitenkään kuolemanvakavasti.

Uusia lupauksia tuli jotakin sadankymmenen ja sadankahdenkymmenen välissä tehtyä. Huomasin luvanneeni pari kertaa samaa asiaa, joten en tiedä tarkkaa lukumäärää. Jotkut lupauksista olivat sellaisia kun ne yleiskäsityksen mukaan pääosin ovatkin, tylsiä ja sellaisia, jotiden pitäminen mielletään raskaaksi ja epämiellyttäväksi. Enemmän oli kuitenkin niitä ihania, mukavia lupauksia. Joviaaleja eli rennon hyväntahtoisia, mahtava ilmaus tähän tilanteeseen. Hauskoissakin lupauksissa voi kuitenkin olla omat haasteensa.

Mitä sitten lupasin? En muista edes kaikkia, mutta onneksi minulla on päiväkirjani apuna. Toki osan muistan. Elävästi.




Lupaan tehdä joka päivä jotakin uutta. Aivan. Frendien Rossilta kopioitu idea. Mutta loistava idea. Odotan tämän lupauksen täyttämistä eniten, koska sen myötä elämääni tulee päivittäin jotakin uutta ja jännittävää. Voin kertoa tännekin uusista jutuista, joita olen tehnyt. Ei niiden tarvitse olla suuria, mutta ne voivat sitä olla. Olemalla pieniä.

Odotan innolla mitä tämä lupaus tuo tullessaan!


Lupaan matkustaa Pariisiin. Kaupunki on siintänyt unelmissani jo aikapäiviä. Kesällä se siintää silmieni edessä.


Pidän keskiarvon yli 9.3. (toi kuva ei näy, mutta kattokaa ihmeessä suurempana!)


Otan joka päivä valokuvan. Nyt jos valittelen kuvattomuutta postauksissa, se voi kertoa jotakin tämän lupauksen tasosta. Tai sitten siitä, että en halua julkaista ottamiani kuvia.

Pääsen Kallioon. Tässä esimerkki mainitsemastani hauskasta lupauksesta, jossa on myös haastetta.


Pidän viikon facebook-lakon. Aloitin lauantaina. Olen vielä kuivilla.

Teen vuodesta 2012 elämäni parhaan vuoden. Kevyt pieni lupaus, kun miettii esimerkiksi viime vuoden mahtavuutta. Mutta hei, tiedossa on jo niiin monta mukavaa juttua, että tämä vuosi ei todellakaan tule olemaan huono!!



Niin ja millaisia lupauksia sain viime vuonna pidettyä? No, opettelin pelaamaan pokeria, matkustin Turkuun (tarkoituksena oli lähteä sinne kulttuuripääkaupunkiuden vuoksi, mutta onko lähtösyyllä väliä), aloitin uuden harrastuksen (toinen teatteri, blogi, isoskoulutus, tanssi ja lasken kyllä oppilaskunnankin tähän), uskalsin mennä silmät kiinni Linnanmäen vuoristorataan (silmät kiinni kaikki on pelottavampaa), esiinnyin teatteriesityksessä ja kävin festareilla. Siinä muutama. Ehdottoman muikeita asioita.




Kuvat weheartit.

Ei kommentteja: