maanantai 13. kesäkuuta 2011

(500) days of Summer

Varoitus! Tämä teksti tulee sisältämään hehkutusta.


Eipä tässä mitään, katoin just maailman ihanimman leffan.




(500) Days Of Summer. Ilmiömäinen. Pääosien roolihahmot oli niin täydelliisiä. Ne molemmat. Mä haluaisin olla niin kuin Summer. Kaikki varmaan haluaisivat. Niin vapaa, omapäinen, ihastuttava ja pirskahteleva. Ja se Tom on ihana. Mahtavasti pihalla.Näyttelijäntyö on ensiluokkaista ainakin Joseph Gordon-Levittin kohdalla. Se on siis se Tom.

Elokuva oli myös tosi kaunis. Ihania maisemia ja pieniä merkityksellisiä juttuja. Käsikirjotus oli epätavallinen. Alkutekstitkin oli ihan hulvattomat. Ja loppu sopi kuin nakki silmään. Lopun viimeinen lause kruunasi koko leffan. Ja kaikki niiden välissäkin oli just perfect.

Ja se musiikki! Ihan tajuton soundtrack! Latasin sen heti kun leffa oli loppunut ja lähdin pitkälle kävelylle kuuntelemaan sitä. Regina Spektoria ja vaikka mitä. Mä olen niin fiiliksissä ettei mitään rajaa. On aina niin ihana tunne kun näkee hyvän leffan. Ja kun näkee tällaisen leffan, sitä tunnetta ei voi edes kuvailla.






Ostin tuon leffan (kahdella eurolla huom, huom) jo kuukausi sitten mutta en kattonut sitä, koska jotenkin tiesin, että se olisi niin loistava, että se tarttis oikeenlaisen hetken kattomiselle. Tänään oli täydellinen hetki, sateinen, harmaa kesäpäivä. Päivä jäi sivuosaan ja elokuva sai arvoisensa huomion.

Aito. Hassunkurinen. Pakahduttava. Suloinen. Kepeä. Kipeä.  Joviaali. Tyylikäs. Syvällinen. Päheä.







Olen niin rakastunut, että en saa tuotetuksi laadukasta tekstiä. Kun saan aikaan jälleen järkeviä lauseita, tulen jakamaan ne kanssanne. Aah, I'm on cloud nine. Tää on suht normaalia,  mulle käy näin kun näen hyvän leffan, kuulen hyvän biisin tai luen mielenkiintoisen lauseen. It's totally okay and fun.




Huomenna kuuden tunnin riparitapaaminen, olenkin jo melko hengellisessä tilassa. :)



(Etsiessäni tuota ylläolevaa kuvaa sain muistutuksen siitä, että Joseph Gordon-Levitthan on 10 things I hate about you:ssakin. Jotenkin se vaikuttikin niin tutulta. Ja ilmeisesti myös Inceptionissa. En ole nähnyt sitä vieläkään, nyt se on viimeistään ihan must see. Tykkään kyllä Zooey Deschanelistakin tosi paljon, mutta lisää siitä joskus toiste)

Ei kommentteja: