perjantai 3. kesäkuuta 2011

Last day at school, oh summer, that's so cool

Nyt on viimeinen koulupäivä takana ja on jotenkin epätodellinen olo. Kesälomaa on odotettu siitä asti kun joululoma loppu, mutta nyt loppumetreillä aika tuntu menevän pikavauhtia. Miten niin nyt on jo kesä? Hyvä vaan, tosin.

Tänään käytiin vaan vähän kirkossa ja pelailtiin Aliasta, suhteellisen raskas päivä siis. Koulun jälkeen yritettiin Ainon ja Essin kanssa käydä moikkaamassa Roosaa, mutta ei saatu sitä millään kiinni. Sääli. Äitin kanssa lähettiin käymään Itiksessä, ostettiin vaan ihan jotain välttämättömiä juttuja, ei varsinaisesti shoppailtu. Ostin kuitenkin mun kevätjuhlamekkoon sopivat hiuskoristeet. Yritän niillä kompensoida sitä, että mulla ei ole siihen mekkoon sopivia kenkiä. Kukaanhan ei huomaa sitä sitten, eihän?


Mulla oli vähän niin kuin kiharat. Tai ainakin vähän aikaa, hiukseni ovat itsepäisen suorat.


Karvakorva.com


Ceasarsallad



Mulla on tollaset samanlaiset ihan kirkkaanpinkkinä ja ne on pääseet jo kovaan käyttöön.

Loppuillan siivoilin. Eipä muuta, eipä muuta. Huomenna olisi siis kevätjuhla. En pääse huomenna koneelle, koska me lähetään kohti Nakkilaa lakkiaisiin. Sunnuntaina tai viimeistään maanantaina tulee kuitenkin postausta kevätjuhlien kulusta ja muutenkin kesän aloituksesta. Musta vähän tuntuu, että oon nyt alottanut kesää vähän joka postauksessa. Mutta on se vaan sen verran hieno juttu, että pitää sitä vähän hehkuttaa : )

Ainiin, huomenna todistukset, melkein unohdin. Arvailen vähän sinne päin, että äikkä vois mahdollisesti olla ysi, liikka ja köksä pudota kasiin ja olisi kyllä tosi positiivista jos terveystiedosta tulisi kymppi. No sen näkee sitten, eikä nää numerot nyt maailmaa kaada, koska ysillä on  vielä aikaa korotella. Mantsasta en kyllä tiedä myöskään, koska me ei saatu niistä Eurooppatöistä numeroita vielä ja ne vaikuttaa tosi paljon arvosteluun. No, on siellä ainakin ihan takuuvarmat kympit bilsasta, ussasta ja kemiasta (niitä ei ollut tässä jaksossa) ja fyssasta, koska se ope kerto ne meille jo.

Hyviä kevätjuhlia ja jatkoja kaikille :) Mut löytää Nakkilasta, jos tulee ikävä.

Ei kommentteja: