maanantai 12. joulukuuta 2011

Blogitestin otsikko uupuu

En halua selostaa täällä, koska jos alan kertomaan jokaisen päivän jokaista yksityiskohtaa, se ei ole kivaa enää kenellekään. Varsinkaan kun nyt on tarkoitus kertoa aikamoisesta viime viikosta. Antaa kuvien puhua puolestaan. Eikä tarvitse huolestua - en minäkään ihan hiljaa varmasti pysy!




Tiistaina oltiin viettämässä Janitan synttäreitä Janitalla ja Jussilla. Syötiin kakkua ja sain taas vähän vaatteita : ) Onnea vielä rakas siskoni!!



Kaunis. Oikeasti, maailman ihanin kuva Ampasta!




Keskiviikkona opetusmessuiltiin Ainon, Pipsan, Bertonin ja Maurin kanssa. Meidän tehtävänä oli vastata messuilijoiden osallisuuskysymyksiin. Oli kivaa, saatiin paljon karkkia ja ilmaset hupparit! Whou!


Torstaina meille jaettiin opon tunnilla jotkut Vantaan koulutusoppaat. Kattelin siitä sitten Vantaan karttaa ja huomasin, että ihan Vaaralan, Haksin ja Sotungin vieressä on sellanen paikka kun Ojanko. Oon asunu täällä melkein koko pienen elämäni ja en ole ikinä kuullutkaan tuollaisesta paikasta! Siis! Oikeasti! Tämä! On! Hullua! Näytin tota karttaa varmaan sadalle ihmiselle, jotka siis asuvat ihan tässä lähellä ja niistä kolme oli kuullut/tiesi ton paikan. Joku päivä lähden vielä tutkimumatkalle paikkaan Ojanko!







Torstaita viettelin muikean Monan kanssa. Oli niin hauskaa, Mona olet ihana! Käytiin vähän Mäkissä, kasteltiin kenkämme marraskuun loskassa ja soiteltiin (tai Mona soitteli) ihmisiä läpi kuivien sukkien toivossa. Todistin muuten taas loistavat bilistaitoni! : )









Perjantaina suunnattiin koulun sijasta Kukkikseen koulun leirille! Oli paljon kavereita mukana ja meidän loistava ryhmä (jonka nimi oli jostakin syystä Iskevät Kittyt) voitti jonkun kilpailun. Pelattiin varmaan 10 tuntia korttia, katsottiin Sisko tahtoisin jäädä, tehtiin mahtavia lumiveistoksia, rehattiin, todistettiin kun juttujen taso laski aivan liian alas, ei nukuttu ollenkaan.


Paitsi aamulta seitsemältä. Kaksi tuntia. Ja se vaan sen takia, että joku ilmeisesti oli halunnut myrkyttää mut, koska oksensin kolme kertaa ja mulla ei varmaan ole koskaan ollut niin huono olo kuin tuolla. No, mutta  alkuleiri oli kuitenkin aivan mahtava, kiitos siitä kaikille!




Älkää sanoko mitään.




Siinä oli varmaan se myrkky.


Ja siinä myrkyttäjäepäilty... : )


Noei. Subella oli sama olo kun mulla. Jollain on jotakin meitä vastaan!









Rehaus.


Väsymys.



Hämmästys.






Moi, olen tuleva Miss Suomi.



2 kommenttia:

siiri kirjoitti...

ei hitsi noi sun hiukset, ihanat ! <3 muutenki pirtee ja kiva blogi :-)

Jessiina kirjoitti...

Kiitoksia oikein tuhannesti ja triljoonasti ja muutenkin oikein paljon!!