torstai 22. joulukuuta 2011

Jag vill ha dina blommorna!

Skolan ohi! Bra!

Eilen tosiaan olin paketoitsemassa kukkia paikassa Prisma Tikkurila. Paketoitseminenhan on tunnetusti oikein mukaansatempaavaa puuhaa, joten viihdyin kyllä oikein hyvin. Ja välillä en niin hyvin, kun tylsyys iski ja paketoitava loppui ainakin tunniksi... Yhdessä vaiheessa epätoivo oli niin suurta, että asiakkaita piti ihan tulla pyytämään tuomaan kukkansa meille. Ja kyllähän ne tulivat, kun ilmaiseksi paketoimme! Onneksi en ollut yksin paketoimassa, vaan tylsät hetket saattoi jutella toisen paketoitsijan kanssa. Tänään taas uudestaan! Ja huomennakin vielä!

Ilta ja vähän yötäkin meni kavereiden lahjoja paketoidessa. Harmi vaan, että en saanut kuin yhden niistä annettua tänään! Mia, Mona, Saara ja Vivian meidän täytyy nähdä, jotta saatte lahjanne (jos siis vain satutte tätä lukemaan!) Mulla oli jotenkin tosi levoton olo koko päivän, mutta hyvä mieli sitäkin enemmän! Koulussa pelailtiin tunti korttia, minkä jälkeen mentiin joulukirkkoon. Me ei ikinä käydä joulukirkossa perheen kanssa, mikä on mun mielestä vähän tylsää, koska vois joskus olla kiva käydä. Ehkäpä me tänä vuonna mennään! :)

Kummempaa en ole oikein ehtinyt puuhailla. Siivosin ja menen aivan kohta jatkamaan. Illalla on tosiaan niitä töitä. Ja aikaisin tietenkin nukkumaan, että jaksan aamulla nousta taas paketoitsemaan. Tai sitten valvon taas puolet yöstä koneen äärellä. Ei hyvä.

Haluan toivottaa jokaiselle oikein ihanaa joulunaikaa ja lomaa, jos sellaista vaan on kohdallenne siunaantunut! Nauttikaa nyt, joulu on kerran vuodessa vaan!




Ei kommentteja: