sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Julafton

Joulut on nyt vietelty ja oli kyllä muikeat juhlapäivät! Meijän isovanhemmat, Janita ja Jussi tulivat meille, joten porukkaa oli aika paljon enemmän kun mihin olen tottunut, mutta hyvähän se vaan on kun on juttuseuraa! Janita toi mukanaan järkkärinsä ja sain sillä kuvailla, joten voitte kerrankin nauttia laadukkaista kuvista, joita olen nyt ainakin parisataa räpsinyt.

Aamu meni sen kummempia puuhailematta. Heräilin ja koristelin talon joulukuntoon - joulukoristeita meillä ei ollut ennen jouluaattoa, mikä tuntui tosi oudolta. Syötiin puuroa ja otettiin vaan ihan rennosti.

Illalla syötiin, minkä jälkeen menin paketoimaan pariksi tunniksi lahjoja... Tuntuu, että en ole nyt muutamaan päivään mitään muuta tehnytkään kun paketoinut, kun kukkiakin tuli suhteellisen runsaasti pakkailtua. Illalta yhdeksän aikaan alettiin availemaan lahjoja. Voisin niistä tehdä vielä erillisen postauksenkin, jos joku on kiinnostunut! :)

Päivä meni tosiaan rennosti, sen ihmeellisempiä puuhailematta, mutta eihän sitä jouluna tarvitse sen spesiaalimpeja juttuja tehä, koska itse joulu on aika superspesiaali juttu!





Roger oli tietenkin mukana menossa!






Ehkä rumimmat joulutortut ikinä. Mutta mitäs pienistä..



Maailman ärsyttävin ja samalla EHD ottomasti maailman ihanin joulukoriste. Noi laulaa sellasella ylirenkuttavalla äänellä we wish you a merry christmasia... voisin melkein laittaa ääninäytteen siitä, niin voisitte nauttia..



Tahvo.

Äiti.


Janita teki superhienon JOULUkakun. Pipariglögijuustokakkua. Oikeasti. Upea.


Juba sivistää itseään.









Laitettiin Janitan kanssa ihan mekot päälle ja mulla oli toi sama mikä kevätjuhlassa. Se vaan ei yhtään näytä kivalta tässä kuvassa. Mutta se on kiva. TOSIKIVA. Jussi muuten kiharsi mun hiukset. Tai no sen osan mikä niistä on kiharrettu : )







Meillä on vähän perinteisestä poikkeava joulupöytä. Laatikoiden, kinkun ja sensellaisen lisäksi meillä on esimerkiksi kaloja tarjolla. Ja katkarapuja. Ja ehkä oudoimpana säilykemandariinilohkoja. Joo. Se lähti siitä kun mä joskus tosi monta vuotta sitten pyysin, että voitaisko syödä niitäkin. Ja niitähän syötiin. Vieläkin. En muuten ole ollenkaan jouluruokien ystävä. Siis niiden perinteisten, meidän jouluruokapöytä on aivan ihana. Kinkkua en syö mun sikaongelman takia ja laatikot on mulle epäcool.

'

Janet. Sillä oli varmaan elämäsnä ensimmäistä kertaa huulipunaa.



Siinä niitä mandariinilohkoja nyt on... :)




Niin kovat paketit, että parta pärisee.



Maailman ihanin kuva Roxetesta.




Ihan itse tehty.




Squeak me! Shake me! Kuka arvaa mistä tämä on??


Oi vitsit. Ei voi muuta sanoa. 


Paketoin



Ja



Paketoin



ja







PAKETOIN!!!


Kukkia. Ja vähän lisää kukkia. Ja jouluaattona tosiaan vielä pari tuntia. Onneksi paketoiminen on totaalisen vinkeää!


No TodellakiN! 



Vähän erilainen joulugubbi!


Sisko ja sen sisko.


Tässä on se Roopen lahja.



Oli hyvä joulu. Toivottavasti teillä. Niin ja muuten hyvä synttäriä Jeesus : )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas sulla nätti mamma!! :)

Jessiina kirjoitti...

Voi kiitoksia! Välitän viestisi hänelle! :)