lauantai 31. joulukuuta 2011

MITA SINA SANOA???


Tämä viikko on ollut hyvin leffaisa, ja sellaisena se jatkuikin kun suuntasimme rakkaiden ystävieni Vivianin ja Mian kanssa kohti Kinopalatsia katsomaan My week with Marilynia. Marilyn Monroe on ollut mielestäni aina hyvin kiinnostava tapaus ja luenkin juuri tässä parhaillaan (en tosin juuri nyt, kun kirjoitan tätä) hänen elämäkertaansa, jonka sain joululahjaksi. Olin siis hyvin innoissani menossa tätä elokuvaa katsomaan, varsinkin näin loistavassa seurassa!

Jo metrossa oli fiilikset katossa, nauru raikasi ja ideat lentelivät villeinä. Mikä on sörnä? Koloinen vai koloisa? Nauroin. Paljon. Tosi paljon. Leffateatteriin päästyämme ostimme äklömakeaa jäähilejuomaa, otimme paljon kuvia ja kävimme epähyvässä vessassa.








Tykkäsin itse elokuvastakin todella! (tuntuu, että tykkään kaikista elokuvista) Näyttelijät olivat loistavia ja vaikka näin jälkikäteen ajatellen juoni ei ollut mikään hiuksianostattava, ei elokuvassa huomannut pahemmin mitään puutteita. Joissakin kohdissa melkein samaistun Marilyniin… en kyllä ole mitenkään erityisen draamaquuen. Ja tuon Colinin näyttelijä oli i-h-a-n-a!

Some of the pictures...



"Tää ei mee kii, tää ei mee kii!"



Michelle Williams oli loistava Marilyn.


Mun punaset housut!!! Ne vaan on isot ja tippuu koko ajan... intekul! Mutta ei välitetä siitä... ne on mun punaset housut! (Housut: Pieces, Paita: Vero Moda, Villatakki: Gina Tricot, Kengät: Dinsko, Hiuskukkaset: H&M, Huivi: Pieces)








Macig finger!


Musta tuntuu, että tässä on Sörnä uhreineen.




Näytät ihan raiskatun uhrilta.

Mikahan se olla???






















Päivä oli käsittämättömän ihana, kiitos siitä tyttösille, olette mahtavia! (ja voitte kopioida tästä näitä kuvia omiin blogeihinne M ja V)! Huomenna mennään taas! Tai oikestaan jo tänään, gosh, last day of 2011!!!





3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

hoohooo, näytän kaljulta :) tämäpä mukavaa

Vivian kirjoitti...

:DDDDDDDDD jessiina tosi ihanaa :DDD sakarin kanssa päivän naurut mulle ja sulle ja mialle xddd ollaa ihanii jee jee ^^ JA PÄIVÄ OLI OIKEIN MUKAVA JA KIVAA KU MIA PELMAHTI MUKAAN!

Jessiina kirjoitti...

Mia: Oi kyllä, ehkä mukavinta koskaan ikinä.

Vivian: On erityisihanaa kun saa ihmiset nauramaan! :) Ja voi, päivä oli hyvin hassumainen ja Mian läsnäolo kruunasi kaiken! Let's do it again sometime! :)