tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulupäivän pärinät

Miksi, oi miksi, mulla on pakkomielle sanaan pärinä????? Ja kaikkiin sen muunnoksiin! Se on syttynyt tämän päivän ja eilisen aikana! No päristelen tässä menemään oikein kunnolla ja kertoilen joulun ihanasta päivästä! Järkkärilaadulla mennään vieläkin!


Rospeeros oli heti aamusta valmiina päivän haasteisiin! Huomaa kuinka paljon hän (ei se!) nauttii siitä, että on paljon porukkaa koolla ja koko ajan joku rapsuttamassa! :)


Äidin joulun ihmemaa - pöytä!


Kummitätitni tekemä uskomattoman hieno enkelitaidepiece!


Ei päätä ei häntää???


Tuitui. Puolet kuvista, joita olin ottanut, oli Roopesta. Mutta kun se on NIIIN söpö!


Turo Tursas! Pakkomielle koirani lelujen nimeämiseen!


Petteri.


Janitan tekemä piparimudcake!


Ja kardemummavaniljavaahtoa! namnamnam!






Muikea ilme.


Näettekö kuinka surullisena Ropse oli kun näki meidän tekevän lähtöä??


Oho, mä roikun katosta!



Kuinka ihana koriste!


Edmund. Pakkomielle myös joulukoristeiden nimeämiseen! Tai se oli kyllä jo valmiiksinimetty.





Iltapäivällä lähdettiin Malmille katsomaan Janitan ja Jussin uutta asuntoa. Ulkona vallitsi kaunis jouluinen sää. No, kai tota meidän ajelua voi pitää jonkinlaisena urbaanina ja lumettomana rekiajeluna, eikös? : )


Janitalla oli aivan ihana asu! <3


Janitan Louis Vuitton. Sillä alkaa olla noita merkkilaukkuja jo aika paljon. Muhun ei onneksi ole tuo villitys onneksi iskenyt!


Dagens outfit(näkyy selkeästi)

Farkkulegginsit: Gina Tricot (Janitalta)
Kukkapaita (alla): VeroModa (Janitalta)
Pitkähihainen: Nelly.com (Janitalta)
Vyö: Vila
Kengät. Dinsko

En oo pitkään aikaan tehnyt asupäivityksiä, eikä tuokaan nyt niin ihmeellinen asu ollut, mutta yhdistelin sen melkein kokonaan Janitan antamista vaatteista, niin ajattelin sen tänne laitella.

Ja tässä olisikin hyvä sauma kysyä mielipidettänne: Lukijat, tykkäättekö enemmän siitä, että kerron vaan elämästäni ja aatteistani vai haluatteko lukea vaatejuttujakin, vai onko jokaisen vaatteen esittely vaan naurettavaa? Tykkään vaatteista ja kokeilla kaikenlaisia vaatejuttuja, joten niistä olisi siinä mielessä ihan kiva kertoilla!!


Asunnosta löytyi kyllä hyvin tutun näköinen kello. Tällainen on muutamassa luokassa meidän koulussa ja niitä tulee toisinaan vähän enemmänkin tuijoteltua malttamattomana, mutta viisarit tuntuvat liikkuvan niin kovin hitaasti!


Mamma!


Jande ja Juba!


Miksi mä nauroin tälle??????

Joo

Oli kyllä kovin lapsellista. Mutta mähän olen lapsi. Mulla on siis täysi oikeus olla lapsellinen.

(Eikö lapsellinen muuten tarkoittaisi sananmukaisesti sitä, että tällä lapsellisella henkilöllä olisi lapsia?? lapseton ja lapsellinen, hassunkurista!)





Gauniita talvikuvia!



Pelattiin Yatzya Äidin ja Iskän kanssa! Yritin opettaa myös ligrettoa, mutta se ei oikein onnistunut!! Meidän piti pitää Yatzy-turnajaiset, mutta en vähän jäi!


Even angels will fall - new axe excite.

Joomooi, olen mainosten uhri!


Ilta meni syödessä, jubailessa ja bloggailessa! : )


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juujuu siis mä ainaskii halusin et kertoisit kans sun vaatteista/asuista tai niistä :) Kooska oon nähnyt sun pohjattoman vaatekaapin ja siel on niiiiiin kivoi vaatteita! (: ♥

Tuitui, torstaina nähään! :)

♥llä Essisi

Jessiina kirjoitti...

Voi, kyllä minä kerron jos sinä vain haluat! Se ei ole ollenkaan pohjaton, sieltä loppuu tila! Niin nähdään ja voidaan pohtia yhdessä ajan olemusta!