tiistai 17. toukokuuta 2011

Bloggaamisesta

Ongelma on este, joka tekee vaikeaksi saavuttaa haluttu päämäärä, kohde tai tarkoitus. Tämän meille kertoo wikipedia. No, lähdetäänpä purkamaan tilannetta. Haluttu päämäärä on saada tästä blogista kaunis ja hyvä. Esteenä on se, että joko blogipalvelulla tai bloggaajalla on vaikeuksia toteuttaa tuota päämäärää. Epäilen vahvasti blogipalvelua. Kyseessähän on periaatteessa moniulotteinen ongelma, koska kaikki on vähän mullinmallin


  • Tunnisteet ovat seonneet! Niissä on jotakin todella hämärää. On muodostunut kummallisia kokonaisuuksia, joita en todellakaan ole luonut. Ne täytyy eliminoida.
  • Kello on täysin väärässä! Julkaisuajat ovat jotain aivan muuta, mitä niiden todellisuudessa pitäisi olla. Pitääkö mun vaivautua muuttamaan todella tuota kellonaikakohtaa tossa alhaalla?
  • Blogiarkistoni on kaamean värinen! Vihreässä ei sinänsä ole mitään vikaa ja se sopi yhdessä vaiheessa tänne, kun muu blogikin näytti erilaiselta. Nyt se pitäisi muuttaa, mutta en saa siihen tilalle mitään kaunista väriä.
  • Videot pomppii yli reunojen. Voisiko joku kertoa miten saisi ne pysymään rajojen sisällä, muuttamatta kuitenkaan rajojen leveyttä?
  • Olen muutenkin kömpelö näissä ulkoasujutuissa, vaikka tuossahan on tuo editori, että voisi mennä helpoimman kautta. Nojoo.
  • Kommentit ovat kadonneet! Suuri osa kommenteista katosi samalla kun bloggerissa oli käyttökatko! Toivon siis uusia kommentteja mahdollisimman paljon ja pikaisesti.
Tässä siis joitakin selvennyksiä siihen, miksi blogini on välillä hieman sekava ja rumahko.
Pirkko-Possullakin näkyy olevan ongelma.


Mutta on se bloggaus kyllä vaan mukavaa! Ihmiset ovat ihan inspiroituneet ja luoneet omia blogejaan minun innoittamanani! Mikä ihmeellinen tunne! 


Ei kommentteja: