tiistai 10. toukokuuta 2011

Kokeisiinlukua kerrankin kivassa ja kuumassa tunnelmassa!

Lämmintä on! Ihanaa, aivan kun olisi kesä. Koulussa kaikki istuu välkät pihalla aurinkoa palvoen. Tänään kun kävelin kotiin oli ihan sellanen tunne kun olis ollut jossain musavideossa tai leffassa. Aurinko paistoi ja hymyilytti. Kun tulin kotiin niin aloin oikein kunnolla kesäfiilistelemään ja latasin 50 kesäbiisiä netistä. Nyt fiilistelen Copacabanaa, Lambadaa ja Macarenaa ihan tiloissa.


Päivän asu:


Kukkasia hiuksissa! Viikonloppuna hankkimani hiuskoristeet ja valkovuokko! Mua sanottiin tänään kukkaistytöksi ja hippitytöksi! Kauniita sanoja, kermakaikkisesti.


Kesäasu! Mustapinkki oli selvästi päivän sana, kun mulla oli vielä pinkit kengätkin. Ei muuten ollut viisasta laittaa tennareita tuollaiseen säähän. Huomenna ballerinat ja sandaalit tervetuloa ilostuttamaan elämääni!

Mekko on luotto. Se on palvellut vuosia. Perusmekko, voi käyttää koulussa, kaupungilla ja vaikka missä. Pirteän värinen. Toi vyö on Äidin varastoista ja mun piti alunperin laittaa se vappuna ja se jäi mun pöydälle pyörimään. Kaikella on tarkoituksensa ja sen vyön takroitus oli päätyä mun asua koristamaan. Kukallinen käsikoru on parinviikon takaiselta ostosreissulta, Äiti osti sen meille yhteiseksi ja nyt se pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön.

Mekko: Vero Moda
Vyö: Äidiltä
Käsikoru: GinaTricot

Näin valmistat mukavan kokeisiinlukuhetken!


Ainekset: 

Sellaiset kevyet 35.8 celsiusta lämpötilaa keittiön lämpömittarista katsottuna




Valkovuokko hiuksissa tunnelmaa piristämään



Aurinkolasit, koska solen skiner!


Trendikäs 70-luvun hellehattu, jotta aivot eivät kärähdä.


Yksi kappale parhaita kavereita kesävarustuksissa


Vaahdota mukaan munankeltuainen.  Eikunjoo. Tarkoitus oli ottaa kuva Roopen juomakupista, koska en halunnut että kukaan ajattelee, että pakotan koirulin lukemaan kanssani pihalla kokeisiin tollaisella helteellä ilman juomaa. Se ei kuitenkaan näytä yhtään juomakupilta, vaan keltuaiselta. Aidosti outoa.




Pikku-Myy, jotta lukusisu säilyy


Evästä ovelaan pikkunälkään. Porkkanat, jotta rusketus tarttuu päntätessä.


Jätskiä, jotta ei vahingossakaan pääsisi laihtumaan.



Joo, ja ne kokeisiinlukumateriaalit vois hyvä olla myös, mukana, mutta tää on ihan sellainen vapaaehtoinen ainesosa. Onnistuu takuuvarmasti ilman tätäkin,


1 kpl luksusdrinkkiä


Paikka auringossa.


Valmistus: Laita aurinkolasit silmille, rapsuttele komeaa karvakaveriasi, syöpöttele ja nauti auringosta. Lue kokeisiin, jos jaksat. Mä jaksoin. Ainakin vähän.




Let's syödään again!


Olen täydellisen rakastunut kahteen keltaiseen asiaan! Voikukkapaljous on toinen niistä ja toinen on banaanit. Syön banaaneita kun joku apina.



Kohta alkaa euroviisut! Sikamakeeta! En ole ehtinyt valmistua niihin etukäteen, koska Elisa Viihde petti ja en saanutkaan katottua mun euroviisutallenteita. Enhän mä edes ole mikään euroviisufani! No ens vuonna sitten! Kuuntelin kyllä äsken muutamia, mutta ei voi silti enää mitään. Se Suomen laulu on tosi sulonen. Ja se Haba Haba on hassu. Muuten Serbian edustaja ei eroo paljon viimevuotisesta. Verratkaapa vaikka:


      

Tämän vuoden edustaja


             

                                                        Milan! <3 Viime vuodelta! Paras ikinä!










Ovo je Balkan! Fiilistelkää sen tahdissa viisuja! Lupaan paneutua ( joo hassu sana tottatotisesti) noihin biiseihin paremmin vielä ennen lauantain finaalia.


Niin ja se päivän uus juttu! Meinasi unohtua. Ööh, mä... kirjoitin mielipidetekstin! En ole koskaan ennen tehnyt sitä, nyt kun tarkemmin alkaa miettimään. Järkyttävää, munhan pitäisi olla yhteiskunnallisesti valveutunut. Mutta nyt se on tehty, äikäntunnilla!

6 kommenttia:

Aiksutin (: mörmör kirjoitti...

hahahah, nauroin iha vedetsilmissä tolle serbian edustaja- vertailulle :D <3 voi ei (:

Tää oli ihana päivitys, ja hissankokeesee aijon käyttää tota sun koeluku ohjetta ! mul ei kyl oo tollast hattuu )=

Hitto tää on paras ja taas mu elämä on raiteillaan ku pääsin lukeee (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ainotus taas (; kirjoitti...

Ainiiii mikä toi on tos lautasen ton pullan vieres tos kuvas? :O

Jessiina kirjoitti...

Ja pullan vieressä on rullarieska : ) Äidin uusi erikoisherkku. Kun sinne laittaa sisälle valkosipulituorejuustoa, paprikaa ja kalkkunaa, niin meiniki on tosi let's go!

Jessiina kirjoitti...

Joo kannattaa kokeilla tota koejuttua ja ei se hatunpuute haittaa. Muistat vaan, että Suomesta muutti paljon porukkaa Ruotsiin ja että 90-luvun alussa oli lama, niin kaikki menee hyvin!

Mukava, että elämän juna kulkee taas raiteillaan. Matkaan lähden, matkaan lähden, mulla menolippu kauas ooooo-on.

Anonyymi kirjoitti...

Cool Ropsukka :D

Jessiina kirjoitti...

Se on aina cool.