keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Enää 11 päivää to go!

Ihanaa, koulussa ei enää tehdä about mitään. Katotaan leffoja ja ollaan koneella. So easy.

Mulla on nyt alkanut joku viime hetken (suht hyödytön, kun ajattelee, että koulua on 11 päivää jäljellä) loppukiri. Aamullakin kun olin koululla joku puol tuntia ennen tunnin alkua niin tein vaan ihan fiiliksissä ruotsin lisätehtäviä ja Essikin tuli siihen tekemään. Kyllä, olet oikeassa, minulla ei ole elämää.

Mantsan kokeesta 10! Jeah baby! Ja sit mut pyydettiin mukaan huomiseksi Palajärvelle tulevien seiskojen ryhmäyttämistilaisuuteen! Se ois sitten epäkoulupäivä huomenna! Viikon päästä meidän pitäis palauttaa meijän mantsan työt. Mulla se ei oo oikeen missään vaiheessa, mutta tänään tein asiaan muutoksen ja piirsin kaikki sata ja kymmenen karttaa! Mulla on siihen sellanen aikataulu, että tänään teen Viron loppuun, huomenna Serbian, perjantaina Espanjan, lauantaina en tee mitään  ja sunnuntaina teen Iso-Britannian. Maanantaina kirjoitan johdannon, yhteenvedon ja lähteet. Ens viikon mantsan tunneilla viimeistelen sen työn ja voila! Valmista tulee, kun vaan pääsisi alkuun.

Päivän asu:

Tykkään kyllä punamustasta! Kun löytäis vielä valkoiset legginsit jostakin, niin olisin iloinen


Paita: Anttila
Neuletakki: Zara
Koru: Seppälä

Tuo vyö ei kuulu paitaan, ihan itse lisäsin sen siihen :)



Jouduin muuten poistamaan noi tunnisteet, koska ne feilas pahemman kerran. Yritän saada asiaan selkoa ja pyrin palauttamaan ne takaisin mahdollisiman pian.

Päivän uusi juttu:

Tän päivän uusi juttu - jutun myötä olen alkanut nähdä asioita joita voisi tehdä, koska en ole niitä koskaan ennen tehnyt. Ihan pieniä asioita. Tänään istuin ilmun tunnilla sellaiseen isoon kuninkaan valtaistuimeen ja leikin siellä verhon takana yksinäni kuningasta. Ja Essin kanssa käännettiin kaikki meijän kaappirivin kaapit nollaan. Oli hauskaa. Ja hyödyllistä. Niin ja pääsinpä ekan kerran houkuttelemaan seiskoja ens vuoden tukareiksi. Selitin siellä oikein huolella. Pää oli ihan tyhjä ja siitä vaan alko selittämään. No, oli mukavaa.

Ei kommentteja: