lauantai 21. toukokuuta 2011

Jättespeciellt!

Elämääni on astunut nyt muutamien viime päivien aikana erittäin mukavia pieniä asioita ja oivalluksia. Voisin vaikkapa esitellä niitä.¨

Asia number one:





Jotakin ihmeellistä kautta päädyin kuuntelemaan The Crashia YouTubesta. Muistan kun siskoni kuunteli sitä joskus viisi vuotta sitten, mutta vasta nyt tajusin miten loistavaa musaa Crash oikein onkaan. Teemu Brunilalla on ehkä maailman ihanin ääni. Eikä ehkä, vaan aivan varmasti.


Thing nummer två:










Lukiessani Cosmopolitania, törmäsin aivan mielettömän mahtavaan lauseeseen. Sanat olivat Mila Kunisin ja ne kuuluivat seuraavasti:

" Itseluottamusta on se, että tietää kuka on. Ylimielisyyttä taas se, että tietää kuka on, eikä malta olla hieromatta sitä jokaisen naamaan."

Toi, jos mikä on niin totta. Oon nyt miettinyt tota lausetta monta päivää ja aina vaan löydän siitä uusia sävyjä ja eri tapoja miten sen voi ymmärtää. Opimme tästä ainakin, että kauneus ja fiksuus voivat asua molemmat samasssa päässä, nimittäin Mila Kunis on about maailman kaunein.


Asia numero kolme







Tai oikeastaan asiat ovat materiaa. Kosmeettisia tuotteita jotka siskoni minulle ystävällisesti kuljetti ruotsinlaivan taxfreestä seilatessaan Helsingfors - Stockholm väliä. Vaikka ne ovatkin kemiallisia seoksia, ne todella voivat pelastaa päivän, aamun tai vaikkapa sellaisen tilanteen kun peilistä katsoo turvonnut sumopainija.

Cliniquen supervoide, joka saapui elämääni viime jouluna. Oikealta nimeltään Clinique moisture surge extended thirst relief. Mula on aivan käsittämättömän kuiva iho, mutta sitä ei kyllä ole enää edes huomannut kun aloitti tän käytön. Ihanan kevyt, imeytyy hetkessä ja on perfect meikin alle. Voitte kuvitella millainen kriisi mulla oli kun tää loppui ja jouduin käyttämään perusvoidetta, kun ei muutakaan ollut. Huhhuh.




Uusi meikinpuhdistusaineeni. Mulla ei ole ennen ollut tätä, mutta kokeilen ihan mielelläni aina uutta. Nykyinen Cliniquen meikinpuhdistajani on muuten mainio, mutta onnistun aina jotenkin tunkemaan sitä silmiin ja se ei todellakaan ole kiva tunne. No, jos tää vaikka tuntui kivemmalta : ))


Ja asia numero neljä:



Ruoka, herkku, jäätelö! Söin sitä juuri. Jäätelö on jotakin joka pelastaa minkä tahansa tilanteen. Kuvassa on spesiaaliherkku nimeltään nougatsuklaajäde. Namia.



Viimeisenä piristän teitä Ropsukan kuvalla. Huomaatte varmaan, että siltä jos joltakulta onnistuu tuo silmäniskeminen. Taitaa olla oikea playeri.




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihihh toi Crashin CD on varmaan vieläkin teillä.. Vai ootko kuunntellut sitä jo? Ja miten oot saanut Roopen tekee tollasen ilmeen :D

Jessiina kirjoitti...

Niin se varmaan on, mut en oo kyl löytäny sitä, aattelin just soittaa sulle et onkse sulla, mut ei ilmeisesti.

Ja ei mun tarvinnu tehä sille mitään, kun se on luonnostaan niin lahjakas ilmehtimään :)