lauantai 7. toukokuuta 2011

HUUMAavaa

Sori, että postaan perjantaista vasta näin myöhään, mutta eilen illalla ei todellkaan jaksanut, koska menin suoraan nukkumaan. Herätys kello kahdeksan lauantaina --- > epäinhimillistä!

Koulussa meillä oli osa tunneista erikoisohjelmaa huuman vuoksi. Nettikiusaamisluennolla oli ehkä maailaman aneemisin luennoija. Gosh. On tosi jees jos on innostunut, varsinkin kun luennoi jostakin. Sit meillä oli taekwando ja alkusammutusesittelyt. Oli kivaa, että välillä tehtiin jotain muutakin kun perusjuttuja´.

Illalla suuntasin kohti huumaa tämän näköisenä:



Toppi: VeroModa
Kruunu: PikkuBuddha
Toi toppi on mulla viime kesästä asti ja oon käyttäny sitä kerran. Se on ihana. Kruunun sain joululahjaksi ja se oli mulla ystävänpäivädiscossakin ja mietin, että kannattaako laittaa kahteen koulun tapahtumaan peräikkäin sama kruunu, mutta mulla oli ihan prinsessaolo niin pakkohan se oli :) 





Alkuhuuma oli ehkä vähän laimee, mutta kyllä se siitä lähti. Tunnin tein töitä pääovella ja bäkkärin ovella. Oli kyllä tosi kivaa, sai jutella ihmisten kanssa kunnolla ja kaikilla oli hyvä fiilis. Discossa en pyöriny paljon, koska ei ollut hirveä discoiluolo. Ja musiikki ei todellakaan ollut mistään parhaasta päästä. Onneksi se ei ollut pelkkä disco. Viime vuoden huuma oli ehkä vähän parempi, mutta ei tämäkään huono ollut.

Musta on muuten tosi hohdokas kuva koulun seinällä. Kunnon pepsodenthymykuva.

Ens huumaa odotellessa.... : )

Ei kommentteja: