lauantai 21. toukokuuta 2011

Hohdokasta!

Hei kaikki! Kun kuulette mitä olen tehnyt tänään, tulette kyllä olemaan niin kateellisia, että ette enää jaksa kun miettiä sitä miten tylsää elämänne oikein onkaan!

Ensimmäinen loistojuttuhan oli se, että mulla oli migreeninpuolikas ja pää niin kipeä että hyvää päivää. Yö ja aamu ja kaikki ajat. On se vaan mahtava fiilis kun vaikka olis miten päin tahansa niin silti sattuu. Ja kun siinä kestää oikeesti tosi kauan että se lähtee pois. Pitäis hankkia jotkut oikeet lääkkeet tähän.

No migreenin johdosta en oikein mitenkään voinut mennä Ainon synttäreille, koska muuten olisin about räjähtänyt. No, mitäs siitä. Siellähän ne vaan piti hauskaa ja söi kakkua, kuka sellaista haluaisi??

Vaitoehtoisena superpuuhana aloin tekemään mantsan työtä. Kirjoitin sellaisista mielenkiintoisista aiheista kuin Serbian musiikki ja arkkitehtuuri. Olin tehnyt sellaiset kevyet 8 sivua Espanajn ruokakulttuurista ja maataloudesta kun jotenkin ihmeellisesti sain sen katoamaan! Loistavaa! Mahtavaa! No, sitten vaan uusiksi koko ihanuus. Mutta tämähän oli vaan opettavainen tapahtuma, koska kukapa ei rakastaisi Espanjan maataloustuotteista kertomista?

Siinä menikin sitten koko päivä. Voivoi, loppui kesken, lisää tällaisia!

Ei kommentteja: