tiistai 17. toukokuuta 2011

Leijonahuumaa!

Kuumaa leijonahuumaa on ollut nyt havaittavissa kyllä oikein suurin määrin! En ikinä uskonut, että olisin näin ilonen ja näin pitkään tästä tilanteesta, mutta ilo se vaan jatkaa kuplimistaan mun sisällä! Ihmeellistä! Olen ollut todella pettynyt ihmisiin, jotka ovat sanoneet ettei heitä kiinnostanut matsin kattominen. Voi heitä! Menettivät hienot tunnelmat!

Tämä on soida raikanut? Raikunut? Raiannut? Häh, mikä se sana on?

Niin tämä on soinut nyt mulla siitä voitosta lähtien koko ajan, vaikka onkin siitä Venäjän pelistä. No ajaa asian! Äidin kanssa lauletaan ja huudetaan tätä aina puol tuntia putkeen!

Ahaa, youtubella on ongelmia, joten kyse on siis "Taivas varjele, mitä sieltä tulee" - renkutuksesta. Ihana.


Tämä siis on eilisen postaus, jos ja kun se jäi hieman epäselväksi.


Koska olin parin tunnin yöunien jälkeen hyperaktiivisessa tilassa, jaksoin olla jopa niin ahkera, että lakkasin kynteni sinisiksi ja laitoin sinivalkoiset vaatteet! Toi sinisten vaatteiden puoli oli vähän niin ja näin, ei ole mikään paras tilanne niiden suhteen.

Ne mun kynsilakat ei näy kun ihan vähän ,mutta ýrittäkääpä tiirailla niitä ihmiset! Näytän tossa kuvassa ihan kolmevuotiaalta!



Okei, tosi kaunis asu, mutta SUOMI VOITTI!

Paita: Only
Neule: Only (siskolta)
Housut: Only (siskolta)
Kengät (ehkä rumimmat, joita omistan): Puma/Stockmann
Noi kengät on ollu mukana monessa. Laitoin ne vaan, koska en löytänyt mun kokovalkoisia kenkiä ja sää oli sen verran huono, että ne olivat ihan hyvä valinta. Lettikin on ihan niinkun mietitty kampaus, koska ennenvanhaanhan pidettiin hiuksia paljon leteillä!


Tän kuva otin oikeastaan tänään, mutta se liittyy kyllä tähän postaukseen hyvinkin paljon. Kyseessä ovat siis Nitan kauniit Suomi-kynsilakat.


Saaneen ilokseni ilmoittaa, että tuo viime viikolla lanseeramani kokeisiinlukutekniikka oli todella tehokas! Sain matikankokeesta 10-! Ennenkuulumatonta! Paras numeroni matikasta koko yläasteen aikana!

Koulusta päästiin jo tuntia aikaisemmin, mikä oli oikein mukavaa! Toisaalta torstaina ollaan sitten tunti pidempään, mutta toi lisätunti tuli todella tarpeeseen, koska sain vasta eilen tietää hissan koealueen ja siihen oli pakottava tarve lukea. Luinkin koko iltapäivän, kunnes oli aika lähteä viimeiseen esitykseen.

Esitys meni aikas hyvin! Meinasin tällä kertaa ihan oikeasti tukehtua sinne boksiin! No, ohi on ja uutta odotellessa!

Viimeisen kerran kunniaksi käytiin myös pizzalla. Oli hyvä ihminen ja söin kasvispitsan! Hippijaijee!




En olis ikinä uskonut, että täältäpäin löytyy noin viihtyisä pieni pizzeria. Noi seinät olivat maailman ihanimmat. Haluaisin asua tuollaisessa paikassa, vaelella niityillä ja kirjoittaa kirjaa! Ah, niin unelmaa.








En olis ikinä uskonut, että täältäpäin löytyy noin viihtyisä pieni pizzeria. Noi seinät olivat maailman ihanimmat. Haluaisin asua tuollaisessa paikassa, vaelella niityillä ja kirjoittaa kirjaa! Ah, niin unelmaa.




Ei kommentteja: