keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Ny, nytt, nya!

Kerron nyt muutamasta uudesta jutusta, joita olen parin viime päivän aikana kokeillut ja postailen vähän muutenkin.
Eilen näytin tältä





Hame: Only/siskolta
Vyö: Från liten butiken från Helsingfors


Menin suoraan koulun jälkeen Janitalle, koska olin luvannut kuvata telinevoimisteluesitystä, jossa hänen valmentamansa ryhmät esiintyivät. Sain maistaa muutamia täysin uusia herkkuja.



Lohkeileva jogurtti oli jännä kokemus. Se näyttää viililtä, tuntuu rahkalta ja on kuitenkin jogurttia. En ollut ennen kuullutkaan tuosta. Ajattelin heti, että se alkaisi ihan oikeasti lohkeilemaan. Kehitin jo mielessäni kaikki mahdolliset Jali ja suklaatehdas- tyyppiset erikoisherkut, mutta ihan niin ihmeellinen tuo ei kuitenkaan ollut. Kannattaa kokeilla, tuli ihan kesäolo, koska makuna oli raparperi.




Jätskistä sen sijaan oli jo aikaisemmin kuullut. Halusin heti maistaa sitä, kun telkkarista tuli mainos.Meille ei ikinä osteta mitään tollasia hienompia jäätelejä, joten olin ihan innoissani sen kimpussa. Oisin varmaan syönyt koko paketin tuosta vain, oli jättehyvää. En tajua miten Janita voi olla tykkäämättä tästä. No, okei, ne valkosuklaa-auringonlaskut ei ollut ollenkaan niin hyviä, kuin miltä ne kuulostaa, mutta ihanan raikas kokemus, kokeilkaahan.




Vadelma-guava jogurtti on ehdottomasti maailman paras jogurtti. Maku kuin suoraan taivaasta. Kehun täällä vaan ihan fiiliksissä jogurtteja. Outoa? No ei oikeastaan, koska tää on jättejättehyvää. Eikä siinä oo ollenkaan e-koodeja, joten aivotkaan ei kärvenny.

En tiedä kuinka moni tän onkaan jo nähnyt, mutta näytetään sitten lopuillekin. Songs in real life. Ihan mieletön.





Noi ekat pojat on niin parhaita! Jotenkin tosi ilmekkäitä. Ja sitten toi grenade-mies ja se lopun poika, jolla on se musta hattu. Hahhahaha. Aloin jo mielessäni toteuttamaan tätä suomeksi. Onko kukaan kiinnostunut? 



Eli siis Janitalta matka jatkui kohti hallia ja vuorossa oli telinevoimistelun kevätjuhlanäytös. Siellä sitten otin varmaan enemmän kuvia kuin oon koskaan ottanut yhden illan aikana. Sain käyttää Janitan järkkäriä, jeah. Haluun sellasen itekin. No, Iskä osti meille vedenalaisen kameran (mehän ollaan hirveän innokkaita sukeltajia, kyllä) niin eiköhän sillä pääse alkuun : )Mutta joo mulla ei ole yhtään kuvaa näytöksestä, koska ne on kaikki Janitan kameralla.

Janita voitti vuoden valmentaja palkinnon! Onnittelut siitä paljon siskokulta! Pokaali oli varmaan puolen metrin korkuinen : )

Siellä oli sitten myynnissä vielä oriflamen tuotteita ja mukaan tarttui aivan ihanan tuoksuinen kuorintavoide.






Tänään innostuin vielä piirtämään! Tai mulle tuli pakottava tarve tehä jotain kuvataiteellista. Lopputulokset on kyllä todellista taidetta. Ja ei, en ole kolmevuotias, en vaan ole mitenkään kovin lahjakas piirtämään. Mutta en mä niistä lopputuloksista niin paljon välitä, taide menee kaiken yli : )








'

Onpas ihanan rumaa! Nykytaidetta, nykytaidetta.







2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vedenalainen kamera? WHY? Ja kiitos onnitteluista :P kiva kun tulit mukaan kevätjuhlaan :)

Jessiina kirjoitti...

En tiiä, Iskä vaan oli ostanu sen jostain ja sano, että aiotko nyt mennä sukeltelemaan kun ostin tällasen hienon vedenalasen kameran. Pienenä ihan oikeesti oisin halunnu sellasen :)

Ja ole hyvä ja eipä mitään. Det var kul!